Prince – cameo in New Girl

Sa-l aplaudam impreuna pe Prince pentru marea realizare de a aparea intr-un serial TV.

prince
Celebrul cantaret isi va juca propriul rol intr-un episod special din serialul de comedie New Girl, ce va fi difuzat cu ocazia Super Bowl. Este prima oara cand Prince apare intr-un show televizat de comedie, si asta se intampla pentru ca e fanul acestui serial si a sunat-o pe actrita Zooey Deschanel sa-i spuna ca vrea sa apara alaturi de ea. Pentru producatori e o mare onoare sa-l aiba alaturi pe starul in varsta de 55 de ani, speram ca si pentru fanii serialului la fel, mai ales ca vine cu un set de sfaturi de viata. Adica de bun simt si fericire.

#

beyonce
Cu asta se ocupa si Beyonce. Vedeta militeaza pentru egalitatea de sanse, indiferent de rasa si sex. Cea mai importanta declaratie a saptamanii vine sub forma unui eseu trimis unei publicatii care trateaza impactul trendurilor din societate asupra imaginii femeilor. Beyonce atrage atentia asupra faptului ca o femeie castiga 77% din cat castiga un barbat angajat pe aceeasi pozitie in America. Cantareta nu crede in mitul egalitatii dintre femei si barbate cata vreme nu isi revendica deopotriva drepturile si nu militeaza impreuna pentru asta. O apreciem pentru initiativa, prietenie si ideea de unitate.

#

Cea mai buna si proaspata veste vine din partea simpaticei Ashlee Simpson. Cantareata in varsta de 29 de ani se casatoreste pentru a doua oara. Sora Jessicai Simpson se marita cu fiul Dianei Ross. Actorul Evan Ross, cu 4 ani mai tanar decat Ashlee Simpson, si-a strigat incantarea pe Twitter, sa afle toate lumea ca se insoara si e fericit ca se intelege perfect si cu fiul in varsta de 5 ani al iubitei lui, despre care spune ca il inspira. Le spunem casa de piatra si poze reusite. Ceea ce va dorim si voua.

Si nu uitai, pana maine dimineata, fiti calmi, adica-n pace.

“I’m so in love and we’ve got amazing things going on,” he said to The Insider. “And we inspire each other.”