Primul episod al miniseriei The Third Day/ A Treia Zi, o producție Sky/ HBO, cu Jude Law și Naomie Harris este disponibil pe HBO GO

0
58
views

Primul episod al miniseriei The Third Day/ A Treia Zi este disponibil pe HBO GO. Miniseria de 6 episoade are două părți:

„Vara” – în care un bărbat (interpretat de Jude Law) vizitează o insulă misterioasă și descoperă localnicii hotărâți să-și apere casa cu orice preț

„Iarna” – care o prezintă pe ambițioasa Helen (Naomie Harris), care ajunge pe insulă în căutarea unor răspunsuri.

Rolurile principale sunt interpretate de Jude Law (The New Pope), Naomie Harris (nominalizată la premiile Academiei Americane de Film pentru Moonlight), Katherine Waterston (Fantastic Beasts), Emily Watson (nominalizată la premiile Emmy® și Globul de Aur pentru Cernobîl) și Paddy Considine (The Outsider).

Creată de Dennis Kelly și Felix Barrett, miniseria A treia zi este împărțită în două: vara și iarna. Spusă pe parcursul a trei episoade, povestea din prima parte, ”Vara”, îl urmărește pe Jude Law în rolul lui Sam, un bărbat atras de o insulă misterioasă de pe coasta britanică, unde întâlnește un grup de localnici hotărâți să-și apere tradițiile cu orice preț.

Povestea din a doua parte, ”Iarna”, se petrece pe parcursul a trei episoade, iar Naomie Harris o interpretează pe Helen, o intrusă ambițioasă, care vine pe insulă în căutarea unor răspunsuri, însă sosirea ei nu face decât să precipite un conflict care îi va hotărî viitorul. Miniseria este o coproducție Sky/ HBO. Este prima dramă originală produsă de noua casa de producție Sky, Sky Studios, în colaborare cu Plan B Entertainment, Punchdrunk și scenaristul Dennis Kelly. Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Felix Barrett and Dennis Kelly sunt producători executivi.

Fiecare dintre cele 6 episoade va fi disponibil pe HBO GO în fiecare marți și va fi difuzat la HBO de la ora 20:00.