Premiu 500 euro și prelungirea termenului limită pentru concursul de ilustrație Go To MNAC

0
16
views

Muzeul Național de Artă Contemporană anunță prelungirea termenului limită de participare la concursul de ilustrație și design pentru paharele 5 To Go în contextul în care partenerii noștri de la Dialogue / 5 To Go vor oferi proiectului câștigător un premiu în bani în valoare de 500 euro.

Pune MNAC pe harta orașului! După carantină, patru etaje de artă vizuală și explorări experimentale în film, muzică și arte performative își așteaptă vizitatorii. 5 To Go pune la dispoziție peste 50.000 de pahare pentru a face mai cunoscută amplasarea MNAC. Descarcă desfășurătorul paharului de pe www.mnac.ro și ilustrează-l!

„Pentru că, în aceste vremuri dificile zona artistică are nevoie de suport mai mult decât oricând, am hotărât împreună cu partenerii noștri de la Bristot România să oferim câștigătorului un premiu în valoare de 500 de euro și un goodie bag 5 To Go.” (Lucian Bădilă, cofondator 5 To Go)

Nu există o limită la numărul de proiecte înscrise.

NOUL TERMEN LIMITĂ: joi, 28 mai 2020, ora 23:59

Deși au trecut 16 ani de când Muzeului Național de Artă Contemporană s-a mutat în Casa Poporului, vocea muzeului răzbate cu greu dintre zidurile celei mai mari clădiri administrative din lume.

Folosește-ți imaginația și talentul pentru a pune cel mai important spațiu dedicat artei contemporane din România pe harta Bucureștiului. Aflat în inima orașului, și totuși atât de izolat, MNAC se confruntă de 16 ani cu o mare provocare – aceea de a-și face mai cunoscută amplasarea.

PREMIUL 1: Câștigătorul va primi un premiu de 500 de euro și un goodie bag 5 to go cadou, precum și colecția de cataloage ale expozițiilor MNAC, iar ilustrația va fi imprimată în peste 50.000 de exemplare pe paharele 5 To Go.

PREMII: expoziție colectivă la MNAC, cu o selecție de 20 de proiecte înscrise în concurs. Lucrarea câștigătoare va apărea pe afișul expoziției ce se va deschide odată cu lansarea noului sezon expozițional MNAC.
Curator: Mihai Zgondoiu

NOUL TERMEN LIMITĂ PENTRU ÎNSCRIERI: joi, 28 mai, ora 23:59
Trimite ilustrația ta adaptată desfășurătorului paharului 5 To Go ce poate fi descărcat mai jos până la data de 29 mai 2020 pe adresa info@mnac.ro (jpg/png, max. 5MB).

Juriul este format din colectivul curatorial MNAC, Mihai Zgondoiu – curatorul expoziției GoToMNAC și un reprezentat 5 To Go. Președintele juriului: Călin Dan, directorul Muzeului Național de Artă Contemporană.

CALENDAR

28 mai 2020, ora 23:59 – termenul limită pentru trimiterea înscrierilor pe info@mnac.ro (jpg/png, max. 5MB).

2 iunie 2020 – anunțarea câștigătorilor
Ilustrația care va fi imprimată în peste 50.000 de exemplare pe paharele 5 To Go și o selecție a celor mai apreciate 20 de propuneri ce vor face obiectul expoziției colective la MNAC.

10 iunie 2020 – inaugurarea expoziției la etajul IV al muzeului, odată cu lansarea noului sezon expozițional MNAC și redeschiderea muzeului.