Noutăți despre Shia LaBeouf, Emma Watson, Kate Winslet

Shia LaBeouf a ajuns la spital, după ce s-a rănit în timpul filmărilor la American Honey, în Dakota de Nord. Shia se simte bine şi continuă filmările zilele astea. Actorul în vârstă de 29 de ani le promite fanilor că va fi mai atent când va avea de executat cascadorii care presupun să se arunce prin geamuri.

#
Emma Watson joacă împreună cu Tom Hanks într-un thriller care se numeşte The Circle. Fosta vedetă a seriei Harry Potter va spune acum povestea unei femei care lucrează la o companiei al cărei scop este să unească datele personale ale tuturor oamenilor pentru a crea o singură identitate online. Mai précis află că datele personale ale tuturor sunt folosit pentru profitul câtorva. Tom Hanks se declara fericit să lucreze cu Emma pe care o apreciază şi pentru acţiunile ei caritabile.

Emma Watson - sursa bestofimg.com
Emma Watson – sursa bestofimg.com

#
Kate Winslet spune că realizările ei cele mai mari sunt cei 3 copii – Mia, 14 ani, Joe, 11 ani, şi Bear – 18 luni, nu premiile Oscar. Kate era însărcinată cu Bear când a filmat drama A Little Chaos, regizată de Alan Rickman, care se lansează acum, şi e fericită că putut astfel să creeze un personaj mai puternic. Actriţa spune că se apropie de aniversarea vârstei de 40 de ani cu aceeaşi poftă cu care devorează o salată cu pui.

Kate Winsget - teaser-trailer.com
Kate Winslet – teaser-trailer.com