Noutăți despre Jennifer Hudson, Ryan Reynolds, Lucy Lawless, Tom Cruise, 50 Cent și Woody Harrelson

Jennifer Hudson şi-a făcut apariţia la nuntă unui cuplu gay din Texas. Cântăreaţa i-a surprins pe miri cu una din noile ei piese –  “I Still Love You” de pe cel mai recent LP al ei – JHUD. Vedeta i-a invitat şi la primul spectacol pe care-l va susţine pe Broadway în toamna – The Color Purple.

#

Ryan Reynolds şi Channing Tatum s-au distrat până dimineaţă în San Diego la Comic-Con. Reynolds care-şi promovează filmul Deadpool spune că s-a bucurat enorm că s-a întâlnit cu Tatum care se află acolo reprezentând filmul Gambit. Abia când a ajuns acasă s-a prins că i-au dispărut cheile, portofelul şi un rinichi, a glumit Reynolds.

ryan-reynolds-channing-tatum

#

Lucy Lawless vrea s-o aducă din nou pe Xena Prinţesă războinică pe micile ecrane. Actriţa le-a spun fanilor că ar acceptă fără să clipească o continuare a aventurilor celebrei eroine. Momentan îşi promovează noul film, Ash vs. Evil Dead, în care joacă alături de Bruce Campbell.

Aici nu vă las un trailer, cum ar trebui, ci un clip pe care nu prea l-a văzut multă lume, în care Lucy cântă cu Bonnie Tyler 🙂

#

Tom Cruise și-a impresionat fanii cu o poveste despre o cascadorie periculoasă. A zburat pe aripa unui avion și chiar dacă purta ochelari speciali a fost lovit de scânteile de pe pistă și alte obiecte, încât s-a temut că-și va rupe cel puțin o coastă. La 53 de ani Cruise spune că se simte în super formă și abia așteaptă ca lumea să vadă ce nebunii a făcut în al cincilea film din seria MISIUNE IMPOSIBILĂ.  Filmul „Mission: Impossible – Rogue Nation” întră în cinematografe la finalul lunii iulie.

#

50 Cent s-a declarat falimentar. Celebrul rapper a depus actele oficiale fix în aceeași zi în care era audiat în procesul despre o casetă sexy. Compania lui,  SMS Promotions a intrat luna trecută în faliment. 50 Cent are datorii de aproape 50 de milioane de dolari. Dacă pierde și procesul cu o domnișoară pe nume  Lastonia Leviston care-l acuză că a postat pe net scene intime cu ea, va trebui să-i plătească despăgubiri în valoare de 5 milioane de dolari.

#
Woody Harrelson joacă rolul unui fost pușcăriaș în nou clip al trupei U2. Celebrul actor american apare împreună cu fiica lui, Zoe, în videoclipul piesei ‘Song for Someone’ în scene emoționante ce descriu întâlnirea dintre un bărbat care iese din închisoare și fata lui pe care n-o văzuse de multă vreme. ‘Song for Someone’ este cel de-al treilea single de pe cel mai nou album U2’s intitulat Songs of Innocence. Trupa irlandeză concertează momentan în America de Nord, dar din luna octombrie revine în Marea Britanie unde va susține 6 spectacole pe arena O2 din Londra.