Noutăți despre Iggy Azalea, Katy Perry, Sean Penn

Tabloidele cultivă sămânţa de scandal între Iggy Azalea şi Britney Spears. Se pare rapperita o consideră pe fosta prinţesă pop vinovată de insuccesul piesei “Pretty Girls” pecare au lansat-o luna trecută şi care a ajuns abia în primele 30 din Topul Billboard Hot 100. Iggy spune pentru ea e o colaborare oricare alta, dar se aştepta la mai mult suport din partea artistului principal, adică din partea lui Britney. Doar această era prea ocupată şi vadă de viaţă ei personală. Să se despartă de iubit, I mean.

Clipul are aproape 80 de milioane de vizualizări.

#
Katy Perry vrea cumpere o mănăstire din Los Feliz, California, dar întâmpină ceva proteste din partea localnicilor. E vorba de fapt de clădirea unei foste mănăstiri care e scoasă la vânzare de arhiepiescopia Los Angeles (căreia îi este contestat dreptul de proprietate). Katy vrea vila asta pentru are o privelişte splendid către munţii San Gabriel şi a ţinut le impresioneze pe măicuţele care vor vândă unei restauratoare şi nu o vor pe ea acolo, considerând-o indecentă. Katy le-a cântat şi le-a arătat un tatuaj creştin pe mâna dreapta, dar încă nu şi-a atins scopul…

#
Sean Penn nu stă degea după despărţire de Charlize Theron. Ia cină cu o altă vedetă, Minka Kelly. Având în vedere fotografii i-au surprins la restaurant chiar de ziua ei,speculaţiile legate de-o posibilă relaţie amoroasă n-au întârziat apară. Minka Kelly a fost aleasă în urmă cu 5 ani cea mai sexy femeie din lume de către cititorii revistei Esquire. Why, oh why?