Noutăți despre Cody Walker, Beyonce, Jamie Dornan, Demi Moore, Salma Hayek, Jeremy Renner, Jamie Lee Curtis

Demi Moore ajunge iar în ziare fără să fi făcut nimic. În cazut de față e doar proprietara piscinei în care-a fost găsit cadavrul unui tânăr de 21 de ani.  Se pare că fiicele ei Rumer, Tallulah și Scout ar fi dat o petrecere nebună cu o noapte înainte, dar Demi n-a fost acasă – și – de fapt nimeni nu bagă mâna în foc că Rumer ar fi fost acolo. Zvonurile se îndreaptă către Tallulah care-a mai avut probleme cu alcoolul. Vecinii lui Demi s-au plâns la poliție că petrecerile țin de fapt zi și noapte, de câteva săptămâni.

#
Salma Hayek a pozat topless într-un pictorial pentru revista Allure. Actrița a vorbit despre relația ei minunată cu afaceristul francez François-Henri Pinault cu care e căsătorită de 7 ani și a încercat să ofere câteva sfaturi mai tinerelor ei admiratoare.
„Când eram tânără eram foarte nerăbdătoare, îmi făceam griji că n-o să găsesc bărbatul potrivit și am avut relații cu oameni cu care n-ar fi trebuit. Te cuprinde un fel de disperare și începi să vezi lucruri minunate la tipii nepotriviți. Am avut și noroc, am găsit și bărbați buni. Dar aș fi vrut să-mi fi zis cineva sau să fi putut să-mi zic eu… să mă liniștesc pentru că o să găsesc soțul care să mă adore. Da, aș fi vrut să fi știut la tinerețe că urmează să mă îndrăgostesc de bărbatul perfect. M-aș fi scutit de multă suferință.”, a spus Hayek.

#
Fratele regretatului actor Paul Walker se bucură de primul lui rol important într-un film. Cody Walker are 27 de ani şi vrea să-i calce pe urmă starului din Fast and Furious. Va lucra împreună cu Nicolas Cage în pelicula Indianapolis: Men of Courage despe echipajul unui submarin de lupta american torpilat după ce-a transportat părţi din bombă atomică. Filmul va avea premiera în 2016.

#
Beyonce alimentează zvonurile potrivit cărora ar fi insracinata. Vedetă îşi acoperă burtă cu poşetă sau postează poze cu numele fetiţei gravat pe bijuterii. Beyonce n-a spus nimic despre o eventuală sarcina, dar fanii susţin că misterul va fi dezvăluit curând.

#
Jamie Dornan continuă să facă tot ce-i stă în puteri să se depărteze de imaginea personajului Christian Grey. A postat pe reţelele sociale fotografii cu soţia şi fetiţă lor de 1 an, pe nume Dulcie, în timpul unei sesiuni de cumpărături la Londra. Starul din filmul The Fifty Shades of Grey promovează acum un alt film, intitulat Jadotville despre povestea unui comandant irlandez care a luptat în Congo în anii 60.

#

Jeremy Renner (Avengers: Age of Ultron, The Hurt Locker, The Bourne Legacy) și-a vândut vila cu 4,3 milion de dolari. Va trebui să împartă banii cu prietenul lui Kristopher Winters și să se bucure de profit (cacoă a luat-o acul 6 ani cu 1,35 milioane. Dar unde se mai lăfăie el în 7000 de metri pătrați? Fiind liber ca pasărea cerului, după divorțul de Sonni Pacheco (The Wingman), vrea să călătorească și să-și refacă viața. Cei doi au împreună un copil.

#
Jamie Lee Curtis și-a făcut apariția, înpreună cu fiul ei, la Campionatul EVO  îmbrăcată ca Vega din  Street Fighter.
S-a pozat cu Makoto din Street Fighter și Dr. Bosconovitch din Tekken. Evenimentul care sărbătorește jocurile are loc în Las Vegas.

jamie lee curtis

SHARE