Noutăți despre Brandy, Lauryn Hill, Ian McKellen, Courtney Love

Cântăreaţa americană Brandy e tristă că n-a fost recunoscută în metrou. Îmbrăcată obişnuit, cu o glugă trasă pe cap, vedetă a cântat în metrou una din piesele regretatei Whitney Houston (Home), însă, niciunul din călători n-a băgat-o în seamă. Brandy se aștepta ca newyorkezii s-o aplaude şi probabil să-i ceară bilete la spectacolul Chicago în care joacă pe Broadway. A sfârşit, însă, sunând-o pe mama ei să-i povestească situaţia, postând apoi înregistrarea haioasă pe reţelele sociale. PR, desigur.


#
Lauryn Hill n-are voie să între în Marea Britanie. Le-a cerut scuze fanilor care-o aşteptau la un concert spunând că problemele legale din trecut i-au atras o scurtă temporară interdicţie. Cântăreaţa şi-a petrecut câteva luni în închisoare în 2013 pentru evaziune fiscală. Gurile rele spun, însă, că e vorba doar de fiţe. Lauryn a cântat anul trecut la Londra, după aproape 2 ore întârziere şi n-a răspuns deloc elegant întrebărilor din public.lauryn#
Cele mai aplaudate vedete la New York sunt Laura Linney, Lena Hall, Ian McKellen, Christian Slater şi Hiroyuki Sanada. Actorii au fost prezenţi la premieră filmului Mr. Holmes care-a avut loc la Muzeul Artei Moderne. Despre Ian McKellen colegii au spus că are agilitatea unui puşti de 16 ani şi e o adevărată inspiraţie pentru milioane de oameni de pe planetă, în special datorită campaniei sale pentru drepturile homosexualilor.

holmes

#
Courtney Love spune că a decis să revină la actorie datorită lui Sean Penn, mai precis rolului din filmul This Must Be the Place .
courtney

Cântăreața e sigură că dacă ar fi fost bărbat ar fi arătat fix ca Sean Penn. „Simt că e de fapt dublura me amasculină”, a spus Love într-un recent interviu. Well, indiferent ce-a ajutat-o să revină pe micul ecran, important e că joacă. Dacă n-ai văzut-o în Empire, e timpul să te-apuci de serialul ăsta.

SHARE