Trailer oficial și Key Art pentru Sexify, o nouă serie originală poloneză (Netflix)

_KW_4614.ARW

Netflix lansează trailerul oficial și Key Art pentru Sexify, o nouă serie originală poloneză care va avea premiera pe 28 aprilie.
Sexify spune povestea Nataliei, o ambițioasă studentă la informatică, care visează să câștige un concurs de prestigiu. Cheia succesului este o aplicație inovatoare care să satisfacă curiozitatea și nevoile sexuale ale colegilor ei. Problema este că ea știe o grămadă de lucruri despre programare, dar mai nimic despre sex. Astfel, ea decide să-și unească forțele cu cea mai bună prietenă a ei, Paulina, și cu o colegă din cămin, Monika. Din dorința de a crea un algoritm pentru orgasmul feminin, fetele încep să descopere lumea misterioasă și complicată a sexului, învățând tot mai multe despre ele însele. Sexify este o poveste distractivă și provocatoare despre viața femeilor tinere moderne – crescând, descoperind forța și sexualitatea feminină.

Data lansării: 28 aprilie 2021

Episoade: 8 x aprox. 40 min

Regizori: Piotr Domalewski, Kalina Alabrudzińska

Scenariști: Piotr Domalewski, Kalina Alabrudzińska

Producători: Jan Kwieciński, Małgorzata Fogel-Gabryś, Agata Gerc

Compania de producție: Akson Studio

Cu: Aleksandra Skraba, Maria Sobocińska, Sandra Drzymalska

Despre Akson Studio:

Înființată în 1992, Akson Studio este una dintre cele mai importante companii de producție din Polonia. De peste douăzeci de ani, aceasta a colaborat cu artiști excepționali precum Andrzej Wajda, Jan Komasa, Jerzy Skolimowski, printre alții. Pe lângă multe reclame, documentare, programe de divertisment și spectacole de teatru de televiziune, a produs peste 40 de seriale TV și 35 de lungmetraje, inclusiv KATYN (2008) nominalizat la Oscar, precum și SWEET RUSH, câștigător al Ursului de Argint la Berlinale 2009.