Millie Bobby Brown este ENOLA HOLMES | Lansare Trailer Netflix

0
52
views

În anul 1884, Anglia este o lume în pragul schimbării. În dimineața zilei în care urmează să împlinească 16 ani, Enola Holmes (Millie Bobby Brown) descoperă că mama ei (Helena Bonham Carter) a dispărut, lăsând în urmă o mulțime de cadouri, dar niciun indiciu referitor la destinația sau motivul plecării. După o copilărie nonconformistă, Enola se trezește deodată în grija fraților ei, Sherlock (Henry Cavill) și Mycroft (Sam Claflin), amândoi hotărâți să o trimită la un pension pentru tinere domnișoare manierate. Refuzând să se supună dorinței celor doi, Enola fuge la Londra pentru a-și căuta mama.

De-a lungul călătoriei, ajunge să fie implicată într-un mister care are legătură cu un tânăr lord (Louis Partridge) fugit de acasă și devine ea însăși o superdetectivă, depășindu-și celebrul frate, pe măsură ce descoperă o conspirație care amenință să schimbe cursul istoriei.

Bazat pe îndrăgita serie de cărți semnată de Nancy Springer, ENOLA HOLMES este un film de mister și aventură, în care cel mai mare detectiv al lumii își întâlnește cel mai aprig competitor: propria soră adolescentă.

Zarurile au fost aruncate!

Regizat de Harry Bradbeer

Produs de Mary Parent, Alex Garcia, Ali Mendes, Millie Bobby Brown și Paige Brown

Bazat pe romanul de Nancy Springer

Scenariu de Jack Thorne

Muzica de Daniel Pemberton

Distribuție: Millie Bobby Brown, Sam Claflin, Adeel Akhtar, Fiona Shaw, Frances de la Tour, Louis Partridge, Burn Gorman, Susan Wokoma cu Henry Cavill și Helena Bonham Carter