Michelle Obama despre Justin Bieber, Shia LaBeouf despre Nymphomaniac

Iertatoare e mama Americii, Michelle Obama. Prima doamna a tarii a fost intrebata ce ar face in locui mamei lui Justin Bieber ca fiul ei sa scape de probleme. Sotia presedintelui  Barack Obama a raspuns sincer: “As incerca sa-l aduc aproape de mine, as sta cu el o mare parte din timp, sa aflu ce simte, ce crede, ce I se intampla cu adevarat. Uneori copiii nu vor decat apropierea, caldura, sfatul bun al unui parinte si mai ales prezenta”.  Justin Bieber e nedespartit, insa, de tatal sau, adica se bucura de toata atentia. Dar e clar ca nu se va bucura de atentia fetelor familiei Obama pana nu isi revizuieste comportamentul si devine baiat cuminte cu sau fara ajutorul parintilor.

Michelle Obama Justin Bieber

#

Preocupat de imagine e si actorul Shia LaBeouf. A fost grijuliu cu timpul jurnalistilor la Festivalul international de Film din Berlin adica a raspuns unei singure intrebari. Fotografilor nu le-a aratat chipul, caci si-a pus pe cap o punga mare de hartie pe care a scris: Nu mai sunt celebru. Actorul american in varsta de 27 de ani a folosit fix acelasi citat ca fotbalistul Eric Cantona cand a parasit o conferinta de presa prin 1995. “Cand pescarusii urmaresc navodul e pentru ca sunt siguri ca sardinele vor fi aruncate in mare”, a spus Shia LaBeouf, rerindu-se la scenele explicite din filmul Nymphomaniac pe care il promoveaza la Berlin. Daca filmeaza scene de amor la fel de usopr cum mananca sardine, ii prevedem un viitor senzational.

#

Cea mai buna veste vine de la Mariah Carey. Si nu e vorba de inca o pzoa sexy, ci de o piesa noua. Cantareata in varsta de 43 de ani a facut publica o inregistrare a melodiei You’re Mine, cantata de ea la pian, intr-o sala de concerte din Washington. E vorba de o balada cu care celebra artista spera sa cucereasca din nou topurile. Asteptam cu interes un videoclip sensibil in care sa ne arate personalitatea ei speciala sau trupul senzational, dupa cum doreste. Ii tinem pumnii pentru maxima dragoste si ireal succes.

Ceea ce va doresc si voua.