Maria Dinulescu și Andi Vasluianu, în filmul „Departe de tine / Far from here”

    Coproducția româno-americană „Departe de tine/ Far from here” se va lansa în cinematografele din România pe 31 martie.

    Filmat în diverse locații din SUA și din România, vorbit în engleză și română, filmul regizat de James Pillion îi are ca protagoniști pe actorul american Jonathan Ahmadi și pe actrița româncă Maria Dinulescu. În contrapunct cu personajul lui Jonathan Ahmadi îl regăsim pe Andi Vasluianu, în rolul unui om de afaceri din România. Din distribuția filmului mai fac parte: Maia Morgenstern, Gelu Nițu și Vasile Flutur, actor român stabilit la New York.

    Filmul spune povestea lui Grant (Jonathan Ahmadi) și a Sofiei (Maria Dinulescu), un cuplu proaspăt căsătorit, ce dorește să-și formeze o familie. Schimbările din viața profesionalăa Sofiei îi determină să se mute din America la București, iar un an mai târziu relația lor ajunge în impas, bântuită de promisiunile făcute și nerespectate. Sofia este acum o femeie sigură pe ea și ambițioasă, iar Grant încearcă, fără succes, să-și scrie romanele. O tragedie lovește familia lui Grant, iar acesta trebuie să se întoarcă în America. Prinsă între carieră și povestea de dragoste pe care o trăiește, Sofia are de ales: pleacă împreună cu soțul ei pentru a-și construi o familie sau rămâne alături de șeful ei (Andi Vasluianu) pentru a-și dezvolta cariera în plin avânt?

    James Pillion este regizor, producător și fondatorul “Gyroscope Productions”- casa de producție de film cu sediul în Los Angeles. Născut și crescut în Australia, James are un masterat în film în cadrul prestigioasei New York Film Academy. El a produs și regizat mai multe scurt metraje și videoclipuri muzicale pentru artiști consacrați sau în devenire. “Departe de tine / Far from here”este primul film de lung metraj al lui James Pillion.

    Departe de tine / Far from here” este o producție Indie production (România) și Lunatic Films (Los Angeles, California). În România, filmul va fi lansat pe 31 martie de către Movie Production Entertainment.