Mane Voicu, Unguru Bulan și Radu Bucălae urcă pe scena în episodul 2 din Comedy Club

Sezonul 3 din Comedy Club, show-ul 100% românesc de stand up, este difuzat în exclusivitate la Comedy Central în această toamnă. Noul sezon cuprinde 7 episoade + 1 episod best-of, care pot fi urmărite în fiecare duminică, începând cu orele 22.00, și în reluare sâmbăta de la 22.30.

În cel de-al doilea episod Comedy Club, va destinde atmosfera serii de duminică cunoscutul Mane Voicu, cu un număr despre pescuit, în timp ce Unguru Bulan va vorbi despre cât de ușor sunt recunoscuți românii în toate locurile unde călătoresc.  Radu Bucălae ne va aduce zâmbetul pe buze cu glume despre modul în care strănută oamenii.

Fanii show-urilor de stand up pot urmări numerele unora dintre cei mai urmăriți comedianți din România.  Cosmin Nedelcu, George Tănase și Gabriel Gherghe au dat startul noului sezon cu glume dedicate regalității din România, numere despre denumirile amuzante din meniurile restaurantelor și felul în care conduc, parchează și se plâng femeile de lipsa de calități a partenerilor de viață.

Promoul pentru episodul 2 poate fi vizionat aici.

Toate numerele de standup prezentate în cadrul Comedy Club sunt originale, create exclusiv pentru show, pe baza unor scenarii aparținând comedianților care sunt și protagoniștii episoadelor, și sunt adaptate contextului local.