Logica de fier a mondenului

Cunoscuta in lumea mondena drept Blonda lui Elan, modelina ELEHA HUEANU este in culmea fericirii, dupa ce a castigat 4500 la pariuri nimerind mai multe rezultate ale unor meciuri dificile din LIGA 1 si EUROPA pe un bilet de 30 de lei. Pai ce-i trebuie ei pariuri cand tocmai se lauda ca e imaginea unui lant hotelier de lux de prin Asia, chestie pentru care a incasat vreo 5000 de euro? Isi construieste imaginea pentru vreun dormitor de fotbalist care apreciaza munca si inteligenta?
Oana Zavoranu spune in continuare lucruri uimitoare si logice: nu s-a despartit de Pepe din cauza lui Tuddy, ci din cauza rutinei. Dra nici Tudy nu era de nivelul ei, ea ar mai fi stat daca era, dar el a dat bir cu fugitii. De aia nu l-ar recomanda pe Tudy nimanui, este un tip care sta pe chat, pe Facebook si atat. Adica sa intelegem ca nu face transferuri bancare, pentru ca sta pe Facebook?


Diana Munteanu Niculescu e sigura ca frumusetea nu este un atu pe care sa poti miza la infinit, tocmai de aceea crede in hidratare si naturalete, nu in operatii estetice. E bine ca-si asigura sotul in presa ca nu va cheltuit bani decat pe legume, fructe si crème, nu pe chirurgie, si ne ofera si noua o clipa de iluminare mondena…
Bianca Dragusanu face exercitii seara prin curtea blocului si merge desculta prin Dorobanti noaptea, daca o rod cizmele. Totul pentru sanatate, in niciun caz sa fie pozata de paparazzi sa apara si ea cu o activitate decenta prin presa. Daca-i atat de disperata dupa publicitate, de ce nu pleaca intr-o vacanta exotica permanenta de unde sa ne faca frumos cu mana, in costum de baie, sa ne-o amintim frumos? Mai bine o amintire duioasa decat o prezenta paguboasa.
Sylvia face fata divortului prin ganduri bune si imbratisari prin cluburi. Pa ice poate sa faca altceva decat sa se pupe cu un tip, sa pozeze cu el, sa spuna ca sufera si ca isi lanseaza o noua piesa? Nu e fiecare scandal facut pentru a sublinia emotivitatea si preaplinul sufletului feminine, puternic si maiestuos?
Monica Gabor isi face de cap prin Bucuresti pana vineri, cand poate sa-si vada fetita. Are treaba multa: trebuie sa plimbe imaginea lui Mr Pink prin cluburi, sa se afiseze peste tot cu tricouri branduite cu numele ceaiului lui miraculos. Speram sa-si aduca aminte si PIN-ul pe care l-a uitat cand a vrut sa-si cumpere mai multe lucruri dintr-un magazin si n-a reusit sa-si ia cu banii jos decat un pachet de guma. Nu de alta, dar numele bun se mentine cu cheltuiala serioasa…
Cabral e suparat pe cei care merg noaptea cu motoreta pe bulevardele marginite de blocuri poluand sonor cartierul. Sa se faca Ninja, sa ne scape de lucrurile nasoale care ne populeaza viata urbana!
Chiar daca are rau de inaltime, Stelian Ogica s-a urcat pe bloc, sa-si cremuiasca iubita care are nevoie de bronz, sa dea bine in viitoarele pictoriale. Ogica e sigur ca Viespea lui are cel mai misto corp din Romania, si vrea sa-l protejeze. De-aia nu-i lasa corpul sa se expuna la gratar, sa nu-i fure cineva investitia?