La reduceri Swarovski înainte…

Istoria mea cu mall-urile nu e una dintre cele mai fericite. Le vizitez rar și în 90% din cazuri pentru a merge la cinema, restul de 10% fiind reprezentate exclusiv de căutările de cadouri sau câte o mică vânătoare de reduceri. Nu știum cum se face, dar n-am ratat niciodată magazinele de bijuterii. Mă zgâiesc la produse ori de câte ori am ocazia și mi le imaginez asortate la diverse ținute (pe care le am tot în minte, nu în dulap) sau potrivite pentru altcineva. Îmi plac numite pietre prețioase și arareori cristalele care nu sunt naturale.  Dar ma pus ochii la un moment dat pe o brățară cu cristalele Swarovski și mă bântuie gândul să văd ce mai e nou prin zona asta 🙂
Într-adevăr, cristalele astea nu sunt pietre semiprețioase și n-au proprietăți „magice”, fiind realizate industrial, cu fațete mulptiple, dintr-o sticla optică pură și superioară, dar au un super efect de stralucire… (de evitat aplicarea lor aiurea pe-acasă pe tot felul de obiecte căci efectul e cu totul altul – câh!) și sunt considerate, nu degeaba, în topul cadourilor perfecte.

De câteva zile, am auzit că s-a redeschis magazinul Swarovski din București Mall, e mai mare, mai cool („regândit după un nou concept, Crystal Forest”) și oferă reduceri de până la până la 50%. Inaugurarea are, însă, loc, pe 27 iulie (luni, la ora 19:00).Atunci „clienții fideli ai Swarovski pot ciocni un pahar de șampanie alături de gazde la deschiderea oficială a noului magazin. În seara evenimentului, cumpărătorii se vor bucura de un discount special de 10% la toate produsele care nu sunt deja la reducere. Ei pot admira, totodată, cea mai recentă colecție de bijuterii și accesorii marca Swarovski.”

Parcă aș da o tură 🙂

Swarovski_Bucuresti Mall