LA MULȚI ANI, Matthew McConaughey!

camila_alves_matthew_mcconaughey

Unul dintre cei mai apreciați actori de la HOLLYWOOD împlinește astăzi 45 de ani. Matthew McConaughey a fost aplaudat pe covorul roșu la premiera italiană a celui mai nou film al său – INTERSTELLAR. Actorul American spune că n-ar fi reușit să termine filmul dacă nu i-ar fi avut aproape pe cei 3 copii ai săi. Mai ales că în film joacă rolul unui astronaut care-și lasă copiii pe Pamânt pentru o misiune de salvare a întregii lumi.

#

Anne Hathaway, colega lui din INTERSTELLAR, e si mai emotionata. Actrita se teme ca o vada da in bara de fiecare data  cand are un interviu sau o filmare. Dar se bucura ca are un sot cu program flexibil – fiind designer de bijuterii – care o poate insoti mereu in calatoriile importante

#

Baieții de la Take That încearcă totul împreună. Rămași în trei, după plecarea lui Jason Orange, iau lecții de dans. Gary Barlow se chinuie să învețe coregrafii complicate si le promite fanilor că vor avea parte de super surprize în noul turneu.

#
Mariah Carey uimește prin emoție, dar nu și prin eleganță. Cântăreața în vârstă de 44 ani a făcut furori în Australia cu câteva balade, nu și cu costumațiile de scenă, considerate de mulți critici drept penibile.  Important e că a cântat despre despărțirea de soțul ei în fața a sute de mii de oameni până acum, încât a ajuns să se simtă bine.