Kelly Clarkson si Drew Barrymore, viitoare mamici

Vocea lui Kelly Clarkson e si mai calda cand vorbeste despre sarcina ei. Celebra cantareata americana a anuntat fericita ca va avea o fetita. Copiii sotului vedetei, Brandon Blackstock, sunt incantati, iar Kelly glumeste ca doar o fata ar putea sa-i faca viata o drama – facand referire la starile neplacute pe care le-a avut in ultima vreme. Momentan se trateaza cu cartofi copti. Daca aveti alte solutii, nu ezitati sa-i scrieti pe Twitter!

kelly clarkson

#
Drew Barrymore se bucura si ea de aceeasi experienta. E insarcinata in 6 luni cu a doua ei fetita, pe care isi doreste sa o tina departe de luminile rampei. Sau cel putin de blitzurile fotografilor revistelor de barbati. Actrita in varsta de 38 de ani e impacat cu toate deciziile luate pana acum in cariera, dar isi doreste ca fiica ei sa creasca frumos, sa isi dezvolte creativitatea si talentele, dar sa evite sa pozeze goala. Ar putea s-o ajute apucandu-se de niste filme moralizatoare. Daca n-o sa mearga, macar va fi impacata ca nu va fi vazuta toata viata drept unul din Ingerii lui Charlie, ci noua Mary Poppins.

#
De sfaturi bune are nevoie si Lindsay Lohan. Actrita care a fost in centrul celor mai mari scandaluri in ultimii 5 ani tocmai a anuntat ca se apuca din nou de lucru. Va juca intr-un film numit “Inconceivable”, pe care il va fi produce. Prezenta la festivalul international de film Sundance, Lindsay Lohan a declarat ca se bucura de o noua etapa in cariera si a promis ca thrillerul psihologic la care lucreaza va fi o surpriza placuta pentru toata lumea in 2015. Ii tinem pumnii pentru cumpatare si ambitie.

Ceea ce va doresc si voua!