Katherine Heigl film, George Michael album, Kim Kardashian nunta…

Katherine Heigl

Katherine Heigl e incantata de noul ei rol. Fosta protagonista a serialului ANATOMIA LUI GREY va juca rolul principal intr-o produtie NBC intitulata “State of Affairs”, pe care o va si produce. E vorba de un serial de actiune in care frumoasa actrita va intra in pielea unui consultant pentru CIA, dar mai ales pentru presedintele Americii. Cine stie, poate se pregateste pentru cariera politica. I-ar sta bine oricum.
#
Intre timp, un alt star vine cu o veste buna. George Michael a anuntat fericit ca va lansa un nou album. Evenimentul va avea loc pe 17 ani. Cel de-al 6lea album de studio al artistului se numeste Symphonica si include 14 piese la care acesta a lucrat vreme de aproape 3 ani. Ii tinem pumnii, sa-l ascultam cu piese noi in playlisturi.
#
Cea mai fericita vedeta este, de departe Kim Kardashian. Logodnicul ei, Kanye West, a dus-o la Paris, pentru a-si alege un loc in care sa faca nunta la vara. Socialita in varsta de 33 de a ani a postat o multime de poze pe Instragram, din care a lasat sa se inteleaga ca s-a amorezat de Palatul Versailles. S-o invitam internetic in Romania, poate castelul Bran o impresioneaza mai mult noaptea. Asa se hotarasc si americanii se ne viziteze mai des, fara frica de Dracula. Oricum, sa fie darnica si inspirata.

Ceea ce va doresc si voua!