JURNAL MONDEN, 17 IANUARIE 2012

 

1.
elena basescu

 

Elena Basescu e trista nevoie mare, pentru ca i-a murit cainele, calcat de SPP, intr-un accident penibil.

De nervi, fie isi mai face o operatie fie ii cere lu tati un dinamovist in lesa.

 

 

 

2.
Simona Sensual se jura ca n-a mai pus piciorul in club, fiindca a fost ocupata cu gospodaria. S-a facut bruneta si lucreaza la o noua atitudine. Bineinteles, in inimitate, cu iubitul ei. Probabil vom vedea rezultatele in curand, ca din intamplare, sub forma unui filmulet scandalos. Altfel pentru ce ar mai chema-o lumea la TV, pe bune?

3.
Madalina Pamfile are problema cu odihna, mai précis nu are parte de ea, din cauza programului de munca. Dar nu se plange decat la ziar, sa para fata muncitoare si dedicata. Sa vedem daca strategia ei originala de a atrage sponsori pentru tinute, posetue si companie da roade. Nu de alta, dar s-au facut destule transferuri nin fotbal, material exista…

4.
Ramona Gabor a fost victima unei farse. Fata a fost zdruncinata nervos cand a vazut cum un chinez o besteleste pe motiv ca sora-sa face de ras toata populatia asiatica intalnindu-se cu Mr Pink. De suparare, se va indreptate catre mall si se va arunca de la etaj in oceanul de reduceri.

5.
Sanziana Buruiana a salvat o broscuta testoasa si a adapostit-o intre sani. Intre Sanzi si Ana totul este bine, acesta este mesajul blondei care vrea la primaria capitalei. Ii amintim Sanzianei ca oricat se imprieteneste cu testoasele si cainii comunitari, nu are cum sa-i aduca la vot, trebuie sa vina cu o solutie noua. Pentru inceput sa-si ia fetele din club si sa le aduca la curatenie in Piata Universitatii.

6
Madonna s-a imbracat ca o varza la Globurile de Aur si abia-si tinea sanii in rochie spun gurile rele, dupa care se ia si presa noastra mondena. Pai au trecut vremurile in care se imbraca in calugarita sexi, acu trebuie sa arate si ea evolutia, prin lungimea si volumul rochiei. Iar sanii liberi erau un mesaj pentru iubitul ei de 24 de ani: papusa, venim repede acasa san e jucam cu statueta!

7
Nevasta lui Borcea si-a facut aparitia in Romania cu un bronz exotic, o sarcina avansata si toale luxoase. Ca sa arate ca daca Borcea pleaca de la Dinamo, va suferi mult si va reveni in cluburi, ca numai acolo se poate bucura si ea de cel mai frumos sentiment: invidia celorlalti.

8.
Andreea Tonciu s-ar putea marita curand. Umbla vorba ca fotbalistul Mitea ar fi cerut-o de nevasta prin sms. Probabil ca decat s-o vada inscrisa la Mireasa pentru fiul meu, mai bine prima pe lista in proiectul personal Rechin pentru Oceanul meu.

SHARE