JOJO, doamna din Moldova care fura mireasa

După senzaţionalul Naşa – un film mega prost, dar cu încasări serioase şi premiate – Jesus Del Cerro semnează o nouă producţie păstorită de Alma Sârbu care adună o mulţime de vedete: S-A FURAT MIREASA, ce are premiera pe 11 mai în cinematografele româneşti.
Scenariul lui Toni Grecu pare decent, trailerul nu arată oribil, şi chiar dacă filmările şi jocul actoricesc mă vor dezamăgi cumplit, îmi voi deplasa fizicul la cinema. MediaPro Pictures ştie să facă filme pentru mase, filme de familie, să combine glamour-ul vedetelor lor şi notorietatea acestora cu tot felul de situaţii retarde născătoare de comic. O dată pe sezon merge bine o doza de pâine şi circ, ce naiba!

COMUNICAT OFICIAL:

Nu mulți au văzut-o pe Cătălina Grama (alias Jojo) cu crema pe față și castraveți pe ochi, țipând până aproape de leșin, cântând și dansând de mama focului, în timp ce îi sunt strecurate bancnote în lenjeria intimă sau amenințând că se va arunca sub copitele unui ponei. Din 11 mai, Cătălina Grama este Nina în S-a furat mireasa, o nou comedie semnată de MediaPro Pictures, distribuită în cinematografe de MediaPro Distribution.

În regia lui Jesus Del Cerro, filmul S-a furat mireasa este produs de și o aduce în rol principal pe Cătălina Grama, care de această data interpretează o moldoveancă, câștigătoare a concursului de frumusețe Miss Barlad. Nina vorbește cu un puternic accent moldovenesc și este interesată doar să parvină pe scara socială și să devină o “doamnă”.

Cel care a influențat alegerea Cătălinei Grama pentru rolul Ninei este Toni Grecu, care alaturi de Adrian Onciu semneaza și scenariul filmului S-a furat mireasa. Toni Grecu a mărturisit că a avut-o în minte pentru acest rol încă de când a scris scenariul. Jojo, o actriță cu greutate din cadrul Serviciului Roman de Comedie, a primit cu multă bucurie vestea participării sale la proiect. „Mă simt ca acasă pentru că această echipă cu care am colaborat și la filmul Nașa este echipa mea de suflet. Dacă aș putea, în lumea mea ideală, aș face filme numai cu Alma și Jesus” glumește ea încântată.

Spre deliciul publicului cel care i-a ținut replica artistei în câteva scene de-a dreptul hilare este chiar un…ponei, despre care Cătălina declară: ,,Amadeus a fost un partener deosebit de amabil și foarte docil până la urmă, pentru că el este un actor în S-a furat mireasa, dar e totuși un ponei! Şi a fost un ponei deosebit de înțelegător pentru că l-am și coafat, l-am și dat cu fixativ, l-am tot plimbat prin casă, l-am înnebunit! L-am îmbrăcat chiar și în frac la un moment dat! Prin câte n-a trecut poneiul Amadeus în cadrul acestei producții! Însă s-a comportat admirabil, ne-a ințeles pe toți și, mai mult decât atât, a dovedit că este și talentat. În lumea poneilor, în Hollywood-ul lor, ar fi foarte apreciat.”