Jimmy Fallon și Arnold Schwarzenegger împart același creier (video)

Jimmy Fallon și Arnold Schwarzenegger împart același creier  – anunță fericiți fanii celor doi, share-uind un fragment din emisiunea The Tonight Show în care cei doi joacă „Brainstorm”.

Jimmy Fallon e super fan Total Recall, așa că l-a provocat pe Arnold Schwarzenegger să joace o super nebunie la Tonight Show: unul din ei începe cu răspuns (o explicație), iar celălalt pune întrebarea la care s-a dat deja răspunsul sau spune care e de fapt subiectul la care primul a făcut referire 🙂
E un joc de replici simpatic în care starul din Terminator Genisys s-a descurcat de minune.

Iată câteva din cele mai bune replici:

Schwarzenegger: Carly Fiorina.
Fallon: How does Arnold Schwarzenegger say “California”?

Schwarzenegger: The Battle of the Bulge.
Fallon: What was the original title of Magic Mike 2.

Schwarzenegger: Samsung.
Fallon: What happened at the Sam Smith concert.

Anul trecut Arnold a povestit în direct la aceeași emisiune cum a devenit șofer de… tanc.

Despre Arnold s-a spus deseori că e un tip dificil, dar un invitat extrem de ascultător. Emisiunile din ultimul an și aparițiile atent pregătite arată nu doar că i-a venit mintea la cap, ci s-a mai și relaxat nițel și își ia în serios rolul de „formator”, povestind despre importanța comunicării în familie, comunicarea cu fanii pe net și multe altele.
Ieri a fost invitat la emisiunea lui Howard Stern și a povestit deschis despre divorțul de Maria Shriver și despre copilul în vârstă de 17 ani pe care-l are cu fosta lui menajeră Mildred Baena.
„Divorțul a fost cel mai mare eșec din viața mea. M-am simțit vinovat pentru tot, căci eu sunt cel care a greșit în toată povestea.”, a declarat Arnold.  „Am mers la terapie, dar am rămas furios, le-am cerut scuze soției și copiilor, ce să mai fac”, a mai povestit actorul care are 4 copii din căsnicia cu Maria –  Patrick, 21, Christopher, 17, Katherine, 25, și Christina, 23.
Despre despărțirea dintre Patrick și Miley Cyrus a vorbit foarte elegant – a descris-o pe Miley drept o tipă independentă și o persoană minunată, și a insistat asupra experienței frumoase pe care cei doi au trăit-o cu maturitate.