Jesse Kinch – BILLIE JEAN

Jesse Kinch Urmăresc toate talent show-urile din Univers și cred că toată lumea știe asta. Dacă nu știe, află acum. Mă mai enervez uneori când văd postări disparate și deloc documentate despre recorduri de vizualizări sau de reacții la audiții, dar îmi trece repede. Îmi văd de cercetarea mea personală, de guity pleasure-ul analizei statistice a evoluției și trendurilor în materie de concursuri muzicale și nu numai. Deseori fac pariuri. Din păcate, nu pe bani.
Duminică intră în finala RISING STAR * favoritul meu de la audiții – JESSE KINCH, un tip care-n mintea mea vine dintr-o combinație genetică via Jim Morisson și Dave Grohl:)

*Cel mai nou concurs american destinat celor care vor să dea lovitura în muzică, se fie remarcați de o națiune întreagă și mai ales să semneze un contract cu o casă de producție importantă, a descoperit câteva super voci. RISING STAR, emisiune aflată la prima ediție pe canalul american ABC (inspirată de un format israelian “The Next Star”) și difuzată atât în SUA cât și în Canada, prezintă tineri aspiranți care au impresionat producătorii la audițiile online (pe site-ul oficial și pe Instagram) și care vin să câștige și voturile publicului. Dacă obțin în audițiile de un minut și jumătate (difuzate LIVE, spre deosebire de celelalte show-uri de talente) cel puțin 70% din voturile celor care și-au instalat aplicația emisiunii și ale celor 3 experți din emisiune (Kesha, Brad Paisley și Ludacris), trec mai departe. Sunt „antrenați” de cele 3 vedete, se duelează tot pentru voturile publicului și ale experților (care de la 7% ajung să valoreze doar 1% în semifinale). Totul se întâmplă INSTANT!
Primul sezon al show-ului prezentat de actorul și cântărețul Josh Groban n-a avut audiențe extraordinare, dar a reușit să confirme „trendul rock” de la concursurile americane de talente ai căror câștigători din ultimii doi ani au impresionat cu personalitățile și vocile lor puternice. (VEZI MAI DEPARTE PE RADIO21.RO.)