Jamie Dornan, cel mai sexy bărbat din lume

Actorul nord-irlandez Jamie Dornan l-a învins pe britanicul Benedict Cumberbatch în topul celor mai sexy bărbați din lume. E PR că se-apropie cea mai isteric așteptată premieră (pe 11 februarie la Berlin și pe 13 ani prin toată lumea) – Fifty Shades of Grey – în care-l joacă pe însuși Christian Grey? Sau chiar e cel mai hot dintre cei mai hot? Bifează cam toate preferințele momentului: slăbuț, înăltuț (1,83m), lumbersexual, model, muzician, si… a jucat în seriale  – un șerif și un criminal (deși nu era cel mai cinstit din Once Upon a Time și nici cel mai de speriat din The Fall).
Între un actor care alimentează deja fanteziile amantoarelor de chicklit și visătoare la întunecimea amoroasă a bogătașului care se lasă „descoperit” bucată cu bucată de-o studentă și un actor cu 6 ani mai în vârstă, cu o vastă experiență teatrală și cinematografică, dar care e asociat cu un detectiv, un balaur și un pioner al matematicii, computerelor și criptografiei, alegerea organică e simplă. Până și clubul ochelaristelor care-l admiră pe Alan Turing s-ar trezi cu câte-ul flash la ceas de seară cu Mr. Grey.

collage baieti sexy

Dacă nu vă convine, faceți-i fun club lui Cumberbatch.
Să ma chemați la întâlnirea săptămânală unde o să analizăm cămăși, fulare, paltoane (cum stau costumele pe el, nu mai zic…) și să spunem cât de mult ne place vocea lui.
Că nu e Daniel Radcliffe să-și lase barbă și să se urce  gol pe-un cal.

Anyway, trailerele explică mai bine ce și cum:

***