statusurile de la mes

In care se arata k va hranesc curioziteu’ cu o lista deschisa de statusuri de messenger pe care persoana mea le-a posedat in dreptu id-ului de messenger in ultimu an. cum memoria ma lasa, va rog pt ca sa postati care va mai aduceti aminte, alaturea de posibile explicatziuni. Asadar, iacata:

  1. ratza. legal alien = razta vine de la un cantec al margaretei paslaru dintr-un film. ceva dansat, ea e descoperita ca vedeta de regizoru unui spectacol dupa ce performeaza cantecu asta cu ratza si cu ratzoii care vin dupa ea dansand. plus arata beton tunsa scurt si cu fusta scurta si cizmele alea lungi ’70. legal alienu e senzatia de englishman in new york a lu sting. Rezultatu este atunci cand esti very bizi, cu multe pe cap in ritm de spectacolu cu ratza si nu te intelegi cu lumea ca sting cu lumea alienata.
  2. working duck. legal alien = combinatie care reflecta looney toones state of mind, mai alert cu tot cu mis-comunicare (da va era dor de englezisme, hranitzi-va)
  3. diversele complexe aspecte se confirma = mai depresiv, din ciclul e imbulinata, din categoria optimismu vine din resemnare
  4. inteligenta ma urmareste dar eu sunt mai rapida = e luata de pe net, de pe un link dat de Del, exprimand adanc chestiunea cu mis-comunicarea datorata lunii negre in balanta.
  5. luna neagra in balanta = este atunci cand incerc sa trec de la nivelul psihologic de FUBO (fucked up beyond recognition sau fara unitati bovine) la nivelu SSHC (stand still, hope coming)