Hituri din selecția TIFF, disponibile online pe TIFF Unlimited

Câteva dintre cele mai așteptate filme din programul TIFF 2020 vor putea fi urmărite online, de pe întreg teritoriul țării, pe TIFF Unlimited (unlimited.tiff.ro), platforma de streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania. Dacă nu vei fi prezent la Cluj-Napoca între 31 iulie și 9 august, dar și dacă îți dorești ca experiența de festival să continue în online, vei avea la dispoziție filme noi din secțiunile destinate hiturilor festivaliere, SupernovaNo Limit și What’s up, Doc?, între 31 iulie și 16 august.

Filmele sunt disponibile în sistem pay-per-view, prin achiziționarea unui bilet în valoare de 4 dolari+TVA, echivalentul a 20 de lei. Cei care își cumpără bilet au la dispoziție 48 de ore pentru a viziona online filmul ales. Dacă te-ai abonat deja la TIFF Unlimited, vei putea urmări filmele în baza abonamentului.

Disponibilă online și în aplicațiile iOS și Android (mobile, Android TV și Apple TV), platforma TIFF Unlimited are un catalog cu peste 140 de filme, actualizat constant. Platforma poate fi accesată pe bază de abonament lunar (5,95 euro, TVA inclus) sau anual (65 euro, TVA inclus). Catalogul include filme semnate de cineaști precum David Lynch, Xavier Dolan, Abbas Kiarostami, Claude Chabrol, Stanley Donen, dar și titluri premiate la TIFF sau în alte mari festivaluri, de-a lungul anilor.

SHARE