HEROES REBORN – Official Trailer

Abia aștept Heroes Reborn, iar trailerul lansat la  în cadrul panel-ului de Comic-Con în San Diego mă face și mai curioasă. Povestea oamenilor care s-au născut sau s-au trezit cu super abilități și a relaței ciudate dintre ei și felul în care-și acceptă sau construiesc destinele mi-a bucurat multe nopți de binge și multe discuții cu prietenii. Heroes a fost primul serial NBC cu mega expunere online – minisite-uri și comunități, proiecte speciale și aplicații, cross-promo și product placement, o lecție demnă de urmat și destul de greu sau prost replicată în proiectele ulterioare. Tim Kring revine în toamnă, după prea mulți ani de răbdare din partea fanilor, cu 13 episoade în care introduce elemente, puteri și personaje noi, continuând cumva unele povești, după cum arată trailerul Heroes Reborn.
Mohinder, Hiro, Angela, Noah și Matt sunt doar câțiva din cei care vor reveni să lupte de într-un fel sau altul pentru a ajuta sau controla mai mulți eroi (printre care Micah, adult) care demonstrează abilități extraordinare, care mai de care mai interesante.
Principalii eroi sunt

Jack Coleman
Robbie Kay
Ryan Guzman
Danika Yarosh
Judi Shekoni
Gatlin Green

 Faptul că între lansarea Heroes și cea a Heroes Reborn au fost o mulțime de filme și seriale pe tema asta ar putea fi un downfall, dacă măcar scenariul și efectele nu se ridică la înălțimea așteptărilor… Dacă vreți să testaâi și aplicația – vedeți aici detalii.

 Ce s-a mai spus pe la Comic-Con:
heroes 1
  • povestea e diferită pentru că acum se știe despre cei cu puteri și aceștia sunt persecutați, așadar avem parte de mai multă dramă
  • soundtrack-l nu e  final, va conține muzică nou-nouță, modernă
  • Zachari Levi vrea sa-l convinga pe Tim Kring sa-l lase să cânte în serial pentru că se simte „o combinație letală între Meat Loaf & Shania Twain.”
  • filmările au avut loc în Islanda, Japonia, Franța
  • se vor oferi explicații, se vor dezvălui secrete 🙂