Heidi Klum single, Prince in proces, Meryl Streep la meci

Heidi Klum cu fostul ei prieten, Martin Kirtsen.  Celebrul model s-a despartit de iubitul si bodyguardul ei, dupa un an si jumatate de fericita relatie. Heidi n-are decat cuvinte de lauda pentru cel care a ajutat-o sa treaca peste divortul de Seal si i-a fost alaturi in viata pana cum. Cei doi raman prieteni, adica Hedi isi cauta acum un nou bodyguard, dar mai ales, un nou partener de viata si probabil, de afaceri. Sa-i uram succes.

#
Cu celebritatea si succesul se ocupa si Prince. Cel putin asa reiese din declaratiile lui suparate la adresa unor utilizatori de Facebook pe care i-a si dat in judecata cerandu-le cate un million de dolari fiecaruia. Cantaretul e nervos ca acestia au postat pe paginile lor inregistrari pirat ale spectacolelor sale si linkuri catre site-uri pirate de unde puteau fi descarcate ilegal copiile. Prince vrea ca legea drepturilor de autor sa-l apere si sa oblige lumea sa-l despagubeasca. Daca se porneste in turneu, sa ne anunte sip e noi sa-l aparam. Sau pe fostul bodyguard al lui Heidi Klum, care-i liber acum.

#

Cea mai linistita vedeta este Meryl Streep. Celebra actrita s-a distrat de minune la un meci de baseball, in compania rapperului  50 Cent.  Bucuros ca se afla in compania unei super vedete de cinema, 50 cent a facut o multime de glume si a postat cateva poze pe net sa arate cat de bine se potrivesc atunci cand vine vorba de fotbal. Daca dupa experienta asta o s-o vedem pe Meryl Streep intr-un clip de-al lui 50 Cent o sa credem si mai mult in minuni… Le tinem pumnii, sa le fie cu prietenie si cu mare bucurie.

merly & 50

Ceea ce va doresc si voua.