HALUCINARIUM | Triaj creativ by SAS se lansează cu un statement actual: „Eu nu emit carbon”

0
153
views

Cea mai tânără galerie din București, HALUCINARIUM | Triaj creativ by SAS este spațiul de manifestare al poveștilor desprinse din realitatea de care mulți dintre noi fugim, viziuni scrise de Călin Sas și interpretate de artiști români contemporani. Și nu numai.

HALUCINARIUM s-a născut prin conversia secției de asamblare rame relee a Întreprinderii de Semnalizări şi Automatizări Feroviare (ISAF), construită în anii 70, într-un loft cu design industrial eclectic.

HALUCINARIUM dorește să contribuie la revirimentului comunității artistice locale.

Vernisajul „Eu nu emit carbon” este un manifest social și ecologic, o povestire halucinantă a lui Călin Sas, ilustrată de echipa de artiști HALUCINARIUM: Rareș Bălărău, Ștefan Botiș, Mircea But, Alina Carp, Marian Gheorghe, Sergiu Laslo, Tara von Neudorf, Tudor Oltean, Nicolae Romanițan, Andrei Sclifos, Ioana Sisea, András Szabó, Matei Țigăreanu.

Tudor Oltean - Eu nu emit Carbon
Tudor Oltean – Eu nu emit Carbon

Expoziția se întinde pe 400 mp și este găzduită în două săli gândite ca stadii și reprezentări ale condiției umane trăind sub amprenta carbonului.

Expoziția „Eu nu emit carbon” este deschisă până în data de 29 aprilie (program galerie: Marți-Vineri, 15:00-19:00 / Sâmbătă, Duminică 11:00-18:00).

Ioana Sisea - From here to there
Ioana Sisea – From here to there