Festivalul Dakini, prima ediție (29 iunie – 2 iulie 2017)

0
56
views

Cu un picior deja în sezonul estival, festivalul Dakini, aflat la prima ediție, bate la ușa. Câteva ore ne mai despart de o vacanță promițătoare, care îmbină relaxarea cu muzica, meditația cu sportul și cu mâncarea sănătoasă, în cele 4 zile și 4 nopți ale evenimentului, la malul Mării Negre.

Astfel, în perioada 29 iunie – 2 iulie 2017, peste 100 de Dj vin din întreaga lume să mixeze pe cele 3 scene amenajate pe plaja de la Tuzla. Dakini combină muzica chillout, psytrance si micro-house, pe gustul tuturor, mai ales al celor familiarizati cu festivaluri similare din Europa, precum „Ozora” (Ungaria), “Shankra” (Elveția), “Boom Festival” (Portugalia) sau “Tree of Life” (Grecia).

La festivalul Dakini găsim:

  • 3 corturi yoga
  • 3 scene cu muzică
  • peste 100 DJ internaționali
  • peste 30 profesori de yoga si dezvoltare personală
  • 4 zile și 4 nopți de muzică chillout, psytrance și microhouse

Mai multe informații despre program vedeți aici.

De la ora 10 până la miezul nopții in fiecare zi, în perimetrul celor 15 hectare unde are loc Dakini Festival se vor organiza workshopuri de dezvoltare personală, ateliere de pictură, cursuri de yoga oferite gratuit de profesori internaționali veniti, si ei, din întreaga lume, să ne împartășească din tainele unui mod de viață în armonie, liniște si echilibru.

Biletul costă 355 lei pentru toată perioada festivalului și poate fi achiziționat de aici:  La 3 bilete cumpărate primești încă unul, bonus.

Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani prețul biletelor este de 266,25 lei.