Evenimente – 24 iunie 2015

Ce faci azi? Te uiți la seriale, te plimbi prin parc, mergi la filme? Uite ce mai e prin oraș, just in case:

#1. Luna Bucureștilor după 80 de ani (1935-2015) – PALATUL ȘUȚU
LUNA BUCURESTILOR

#2. Turneu ESCAPE ROOM cu Premiu de 1000 Ron!
Crezi că ești în stare să evadezi într-un timp record ? Noi te premiem cu 1000 de Lei pentru talentul tău. Ia-ți un grup de prieteni și înscrie-te acum în turneu !
Regulile turneului :
1. Trimite un mail la info@escapart.ro în care îți anunți înscrierea în turneu si da share acestui post.
2. Rezervă-ți camerele Patogen și Garsonieră pe site
3. Vino la noi la sediu cu un grup între 2 și 5 prieteni și evadează în cel mai scurt timp posibil din ambele camere.
4. Așteaptă până la 11 iulie să vezi dacă ai câștigat.
TURNEU ESCAPE ROOM

 

#3. Concert THE MOB în Mojo
THE MOB este un ansamblu muzical aparut ca o necesitate fireasca de reimprospatare a scenei muzicale din Bucuresti, scena sugrumata de fenomenul “Centrul Vechi” care a adus dupa sine un numar mare de localuri ce nu livreaza servicii la inaltime si implicit de artistii de calibru redus care au rasarit si au incercat sa profite de acest aspect.
CONCERT THE MOB

#4. FILME LA MUZEUL ȚĂRANULUI ROMÂN
• 18:30 – Orăşelul alandala / Fiddlesticks, Regia – Veit Helmer, cu Pieter Budak, Nora Börner, Henriette Kratochwil, Fritzi Haberlandt, Genul filmului – Familie – 82′.

Copiii şi bunicii reuşesc să transforme un orăşel din Europa într-un loc al invenţiilor şi al recordurilor. Maşina de gunoi devine fabrică de biciclete, o macara devine rollercoaster şi totul pare posibil atunci când imaginaţia nu mai are limite.

• 20:15 – Povești trăsnite / Relatos salvajes, Regia – Damián Szifrón, cu Rita Cortese, María Marull, Julieta Zylberberg, Erica Rivas, Darío Grandinetti, Genul filmului – Comedie, Thriller – 122′.

Lipsiţi de apărare în faţa unei realităţi care pe neaşteptate poate deveni imprevizibilă, personajele din Wild Tales traversează graniţa subţire dintre civilizaţie şi brutalitate. O poveste despre dragoste, dezamăgire, răzbunări ale trecutului, tragedie şi chiar violenţa din detaliile vieţii de zi cu zi. Toate apar pentru a-i împinge pe eroi pe buza prăpastiei, spre incontestabila plăcere a pierderii controlului.
Joi, 25 iunie

• 18:30 – Povești trăsnite / Relatos salvajes, Regia – Damián Szifrón, cu Rita Cortese, María Marull, Julieta Zylberberg, Erica Rivas, Darío Grandinetti, Genul filmului – Comedie, Thriller – 122′.

#5. BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL
Pe toată durata evenimentului, iubitorii de muzică de calitate se vor delecta cu o serie de concerte live impresionante, în cadrul cărora operele clasice vor fi puse sub semnul modernității prin interpretările contemporane ale muzicienilor.

BUCHAREST MUSIC FESTIVAL

#6 Expozitie de fluturi tropicali vii la ANTIPA
EXPOZITIE
Expoziția de fluturi tropicali vii oferită de Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” ne îndeamnă să cunoaștem o mică parte din lumea extrem de diversă a acestor insecte. Sunt prezentate specii larg răspândite în unele regiuni tropicale din America, Africa și Asia, ce pot fi observate în mediul lor natural doar la mari distanțe geografice de țara noastră. Vom putea observa îndeaproape un grup de animale cu un mod de viață fascinant și, în același timp, vom admira bogăția de culori și forme atât de des întâlnită la fluturii din zonele tropicale.