Episodul „Pandemia – Ediție Specială” din „South Park”, difuzat în exclusivitate în România, la Comedy Central

0
43
views

Comedy Central difuzează în exclusivitate în România, episodul Pandemia – Ediție Specialădin popularul show american South Park. Episodul special durează 60 de minute și va putea fi urmărit luni, 5 octombrie, de la orele 23.00. Acesta reprezintă debutul celui de-al 24-lea sezon al serialului animat, data lansării celorlalte episoade urmând să fie anunțată curând. Show-ul animat de o oră este răspunsul creatorilor „South Park” la situația mondială actuală și satirizează aspecte precum răspunsul SUA la pandemie, discriminarea rasială, sănătatea mintală, educația, sinofobia și multe altele.

În acest episod, telespectatorii vor afla care este rolul lui Randy Marsh în declanșarea pandemiei de COVID-19. Acesta își dă seama că el a fost cel care a adus virusul în SUA, după o vizită în Wuhan și o întâlnire neașteptată. Tot el lucrează și la un vaccin surprinzător, despre care crede că va vindeca garantat boala declanșată de coronavirus. Copiii sunt nevoiți să se întoarcă la școală, iar Eric Cartman începe o adevărată mișcare împotriva acestei decizii. Împrejurările îi determină pe polițiști să facă schimb de roluri cu profesorii, iar lucrurile nu mai seamănă deloc cu normalul pe care locuitorii din South Park l-au știut cândva.

Trey Parker și Matt Stone, creatorii serialului, au scris scenariul și s-au ocupat de producția acestuia. Întreaga producție a episodului special s-a petrecut de la distanță, pe durata pandemiei. Un video de making-of poate vizionat aici.

Mai multe detalii puteți afla pe pagina de Facebook Comedy Central România, și pe www.comedycentral.com.ro.