Elizabeth Hurley si Bill Clinton, Lady GaGa si Virgin Galactic

Nervoasa mai e actrita Elizabeth Hurley cand dezminte zilnic zvonul unei foste relatii cu Bill Clinton. Vedeta in varsta de 48 de ani spune ca se gandeste sa-i dea in judecata pe cei de la Radar Online care au scris ca l-a inselat in trecut pe Hugh Grant cu fostul presedinte American. “Povestea asta e absurda. O lasa pe mainile avocatilor, pe bune”, a scris Elizabeth urley pe Twitter.  C-o fi fost, ca n-o fi fost, cert e ca ne-am amintit de ea si de faptul ca anul asta o vom vedea intr-un nou film – Viktor – alaturi de Gerard Depardieu.

Elizabeth Hurley

#

Cu rabdarea incearca sa se ocupe si Lady Gaga, dar nu-i iese. Vedeta abia asteapta sa se apuce de repetitii pentru spectacolul pe care-l va sustine la anul in spatiu, la borul unei nave  Virgin Galactic. “Vreau sa incep sa pun pe hartie toate lucrurile, sa fac un super show despre dragoste si armonie, ceva unic. Momentan scot la licitatie un loc langa mine sa strang bani pentru Fundatia Born This Way.”. Cine vrea sa sboare in spatiu alaturi de Lady Gaga sa urmareasca licitatia cu pricina si sa ne dea si noua de veste ca sa-l urmarim pe Facebook.

#
In spatiu l-ar trimite fanii canteretelor Shakira si Rihanna pe Marco Fidel Ramirez, politicianul care le taraste acum numele in noroi. Columbianul le acuza pe cele doua dive ca promoveaza un comportament indecent, imoral, violent si nesanatos  in clipul realizat impreuna. Ramirez vrea de asemenea ca televiziunile columbiene sa interzica clipul Shakirei pe motiv ca dauneaza moralei tineretului latin.

Cele peste 62 de milioane de vizualizari pe care Shakira si Rihanna le-au adunat in cateva zile il enerveaza probabil la culme pe controversatul politician. Insa cele doua vedete isi apara colaborarea si mesajul. Le tinem pumnii sa le fie cu liniste, rabdare si success in continuare. Ceea ce va doresc si voua.