Dragostea în era Netflix

Care sunt ritualurile din relații şi cum se regăsesc ele pe Netflix? Poate te ajută un infografic simplu şi edificator, despre lucrurile reale de existenţa cărora uiţi des… Aşa că te poţi folosi de filme şi seriale în orice relaţie 🙂

Curtarea

Compatibilitatea la seriale este importantă în zilele noastre, așa că poți alege acest subiect pentru a sparge gheața la o primă întâlnire. Dacă nu vă uitați la aceleași seriale, ați putea să vorbiți despre zodii. Dacă nu merge nici aici, te-ai putea întreba dacă ești în locul potrivit.

Dacă ai profil de online dating, ai putea adăuga seriale TV sau filme în descrierea ta. Just in case.

Începutul unei relații

Nu sunteți de acord pe subiecte politice? S-ar putea să nu conteze, dacă sunteți compatibili la seriale. Sfatul nostru ar fi să nu îți înșeli partenerul/a pe Netflix în această perioadă (adică să te uiți la episoade în avans și să nu îi spui). Și dacă îți dorești să arăți că îți iei partenerul în serios, ar fi indicat să nu înșeli cu: Stranger Things, Dark, Breaking Bad sau Ozark.

Oficializarea

Oferirea parolei tale de Netflix este noua cheie de la apartament. Este un pas important către o viață în comun. Asta poate însemna că ai deja încredere să te uiți la micile plăceri vinovate fără să te gândești la reacția celuilalt.

Oricum, dacă vă despărțiți, nu uita că îți poți schimba parola cu ușurință. Mult noroc! 🙂

Titluri de urmărit în LUNA IUBIRII:

 1. Love
 2. The Incredible Jessica James
 3. Fifty Shades of Grey
 4. Crazy, Stupid, Love
 5. Friends with Benefits
 6. He’s Just Not That Into You
 7. Life as We Know It
 8. Love actually
 9. No reservations
 10. The Holiday
 11. The Notebook