DR. LAURA MARKHAM – expertul american nr.1 în parenting vine la București

Nu cred în țipăt, în ceartă sau pedeapsă. Mi-am propus ca până când voi avea un copil să citesc până nu mai pot despre lucrurile astea, pentru că mi-ar plăcea să fiu măcar mental pregătită și să-mi rezolv toate probleme cu mine, spuse și nespuse, detectate sau neștiute încă 🙂
N-aș intra în nicio „societate de mămici” cum numesc eu grupurile militante de pe rețelele sociale, dar aș participa la evenimente importante și aș vrea să aflu mai multe de la specialiști, poate aș găsi ceva interesant și aplicabil.
Nu sunt mămică, dar mă entuziasmează „prima vizită în România a Dr Laura Markham –  specialist important în parenting, invitat la cele mai importante conferințe din domeniu, care-și propun să ajute la informarea, educarea și transformarea părinților în membri și antrenori ai FAMILIEI FERICITE.”

Așa că, vouă mămicilor, vă las următoarele vești:

COMUNICAT DE PRESĂ:

Pentru prima dată în România, DR. LAURA MARKHAM, fondator www.ahaparenting.com, doctor în psihologie clinică, susține 4 conferințe speciale pe 14 și 15 noiembrie 2015, la RIN GRAND HOTEL, despre dezvoltarea și menținerea unei relații armonioase în familie: Părinte liniștit, deci copii fericiți”, „Crește un copil inteligent emoțional”, „Părinți liniștiți, frați fericiți” și „Parenting liniștit: mindfulness și autocontrol”.

Sfaturile practice oferite de DR. LAURA MARKHAM se bazează pe cele mai noi cercetări în domeniul psihologiei și neuroștiinței. După întâlnirea cu Dr. Laura Markham, vom ști să folosim cele mai potrivite unelte să ne transformăm starea atunci când ceva ne dezechilibrează. Vom avea parte de ghiduri de intervenţie, sugestii de jocuri, și mai ales de sprijin. Ne vom simți inspirați să construim un plan de schimbare de durată a vieții de familie.
Credem în #FAMILIAFERICITA!

Dr Laura Markham

Evenimentul face parte din seria Conferințelor TOTUL DESPRE PARENTING.
Înscrierile se pot face
aici.
Dr. Laura Markham este cunoscută și admirată de sute de mii de cititori din întreaga lume pentru abordarea ei personală care pune accentul pe legătura dintre părinte și copil. Sfaturile sale surprinzătoare se adresează părinților de copii de toate vârstele, de la bebeluși și până la adolescenți, și pot fi citite pe AHAparenting.com, MotheringMagazine, Pregnancy.org. Dr. Laura Markham își propune să schimbe lumea, preschimbând adulții de mâine unul câte unul, prin ajutorul oferit părinților lor. „Sunt onorată și fericită că voi vizita România în luna noiembrie. Aștept cu nerăbdare să aflu care sunt provocările cu care se confruntă părinții români și ce greutăți întâmpină ei în procesul de creștere a copiilor. Sunt încântată că le voi putea împărtăși metoda mea de parenting blând și că îi voi putea ajuta să își schimbe și să își transforme în bine relația pe care o au cu copiii.”, a declarat dr. Laura Markham.

CUI SE ADRESEAZĂ? Părinților și specialiștilor!

Se adresează tuturor celor care sunt interesați să afle cum să îndepărteze cei 3 „dușmani” ai fericirii – ȚIPĂTUL, CEARTA și PEDEAPSA – și să le înlocuiască rapid cu cei mai buni „prieteni”: CONECTAREA, ECHILIBRUL, BUCURIA. Sfaturile practice oferite de DR. LAURA MARKHAM se bazează pe cele mai noi cercetări în domeniul psihologiei și neuroștiinței. La conferințele din 14-15 noiembrie vom afla:

  • Cum să ne ghidăm copiii spre A VREA să coopereze fără să apelăm la țipete, mite, amenințări sau pedepse.
  • Cum dezvoltă copiii respect de sine, rezistență la stres și atașamente nu co-dependență.
  • Cum să gestionăm conflictele dintre frați și să îi ajutăm să devină prieteni pe viață.
  • Cum să înlocuim țipetele cu conectarea.

DE CE SĂ PARTICIPĂM LA CONFERINȚE?

După întâlnirea cu Dr. Laura Markham, vom ști să folosim cele mai potrivite unelte să ne transformăm starea atunci când ceva ne dezechilibrează. Vom avea parte de ghiduri de intervenţie, sugestii de jocuri, și mai ales de sprijin. Ne vom simți inspirați să construim un plan de schimbare de durată a vieții de familie.

După Michael Thompson și Alfie Kohn, Dr. Laura Markham a fost alegerea firească pentru următoarea ediție a Conferințelor TOTUL DESPRE PARENTING. Dr. Laura Markham și-a făcut o misiune din a explica părinților că ceea ce numim “parenting” are legătură în primul rând cu ceea ce se petrece în sufletul părinților, și mai puțin cu comportamentele copiilor. Ea nu se rezumă să explice acest lucru, ci oferă și instrumentele practice pentru a ne îmbunătăți propria viață emoțională și pentru a putea să rămânem conectați cu copiii noștri chiar și în cele mai dificile momente. Pe scurt, participarea la Conferințele TOTUL DESPRE PARENTING este cel mai frumos cadou pe care îl putem face copiilor noștri“, spune Despina Bădescu, redactor-șef al platformei TOTUL DESPRE MAME.

LAURA MARKHAM este autoarea cărților „Părinți liniștiți, copii fericiți: cum să înlocuim țipetele cu conectarea” și „ Părinți liniștiți, frați fericiți: cum să creștem frați prieteni pe viață”, în curs de apariție la editura Multi Media Est Publishing. În calitate de specialist, ea ajută părinții să își transforme relația cu copiii lor. În conferințele sale, Dr. Laura Markham își personalizează intervențiile în funcție de nevoile publicului său, bazându-se pe sesiuni de întrebări și răspunsuri.

Evenimentul din 14-15 Noiembrie este sprijinit de Olympus.

Despre TOTUL DESPRE MAME:

Platforma TOTUL DESPRE MAME pune la dispoziția părinților și a tuturor celor interesați de creșterea și îngrijirea copiilor informații testate din sfera parentingului. Pe TOTUL DESPRE MAME părinții vor găsi interviuri cu specialiști de top, articole documentate, platforma noastră jucând, în același timp, și rolul unui mijloc de transmitere a experiențelor reale cu care se confruntă părinții în viața de zi cu zi.

TOTUL DESPRE MAME are o abordare holistică a vieții de familie: de la sănătate la psihologie, de la educație la nutriție, părinții informați ai secolului nostru vor găsi aici o sursă esențială de cunoștințe verificate și testate.

Înscrieri: http://goo.gl/YaoSKb

Pentru informații suplimentare și parteneriate media vă rugăm contactați: conferinte@totuldespremame.ro