DISPARITIA, premiera la AXN

Serialul Dispariţia va avea premiera în exclusivitate la AXN, înainte de lansarea sa în Statele Unite ale Americii, pe 15 martie, de la ora 22:20.

De la moartea tragică a soţului ei, Becca şi-a construit întreaga lume în jurul fiului ei, Michael. Când acesta primeşte o bursă de studii în Roma, Becca nu încearcă să-l ţină pe loc. Însă temerile ei devin realitate atunci când Michael dispare. Fostul agent CIA nu poate să stea acasă şi să nu facă nimic. Becca începe propriile ei investigaţii. Folosindu-se de abilităţile ei de fost agent secret, ea porneşte în căutarea fiului său. Pentru asta însă redeschide răni vechi şi înfruntă imposibilul. Toţi cei care se află în spatele dispariţiei lui Michael vor realiza în scurt timp că Becca nu este o mamă care să nu fie luată în serios.

Becca este interpretată de Ashley Judd (Obsesia, Evadata, Crimă de înaltă trădare). Paul Winstone, un fost agent CIA, este jucat de Sean Bean (Stăpânul Inelelor, Urzeala tronurilor). Agentul Dax Miller, mâna dreaptă de la conducerea CIA din Europa de Vest, este interpretat de Cliff Curtis. Acesta a apărut în filme precum Greu de ucis 4, Zi de instrucţie sau Regii deşertului.