De văzut pe AXN în aprilie 2021

Două seriale inspirate din povești adevărate, Doc – În mâinile tale ( Doc – Nelle tue mani) și Pe viață (For Life) au premiera în luna aprilie la AXN. Totodată, trupele speciale S.W.A.T și Seal se întorc cu noi misiuni, în prima linie. Echipa NCIS New Orleans se alătură și ea, cu noi cazuri de rezolvat.
Maratonul de filme de week-end continuă cu noi filme din antologia horror „În întuneric” (Into the dark), dar aduce și comedia „Femeile în negru” (Ladies in black) cu Julia Ormond, sau animația “Ștrumpfii: Satul pierdut” (Smurfs: The Lost Village).

AXN

S.W.A.T premiera sezonului 4, din 6 aprilie, marțea, de la ora 22:00, cu Shemar Moore, Alex Russell, Jay Harrington, Lina Esco

S.W.A.T. – Season 4 – Episode 406 -“Hopeless Sinner”

În debutul sezonului 4, protestatarii Black Lives Matter umplu străzile din Los Angeles, în timp ce Hondo își amintește un episod din trecut, în care întreaga comunitate comemora revoltele Rodney King din 1992. Acest eveniment scoate la iveală disensiunile dintre Hondo și tatăl său, întrucât se dovedește că fiecare a avut alte reacții privind verdictul în cazul  Rodney King. În momentele post verdict, Hondo, ignorând avertismentul tatălui, sare în apărarea unei persoane caucaziene care era agresată. Ajunși la spital, Hondo dezvăluie că s-a înrolat în Marină, decizie care stă la baza conflictului deschis din prezent cu tatăl său.

SEAL (Seal Team) premiera sezonului 4, din 6 aprilie, marțea, de la ora 23:00, cu David Boreanaz, Max Thierot, Neil Brown Jr., AJ Buckley, Tony Trucks

“God of War” — Bravo Team enters enemy territory in the snowy Spin Ghar Mountain Range to capture Al-Hazred, the leader of a terrorist group and son of the terrorist leader that Jason took down early in his career, and made him Bravo One. When they are attacked, Jason and Cerberus, Bravo’s canine member, are separated from the team, in part one of the two-part fourth season premiere of SEAL TEAM, Wednesday, Dec. 2 (9:00-10:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. The dramatic two-hour season premiere was directed by Bravo One himself, David Boreanaz. Pictured L to R: Neil Brown Jr. as Ray Perry, Max Thieriot as Clay Spenser, David Boreanaz as Jason Hayes, Justin Melnick as Brock Reynolds, AJ Buckley as Sonny Quinn. Photo: Erik Voake/CBS ©2020 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

Misiunile Echipei Bravo continuă în noul sezon, prima fiind capturarea lui Al-Hazred, liderul unui grup terorist și, totodată, fiul unui cunoscut terorist capturat de Jason la începutul carierei și motivul pentru care acesta este acum leaderul Bravo One. Pentru această misiune, membrii SEAL se deplasează prin lanțul muntos Spin Ghar, însă Jason și Cerberus ajung să fie separați de echipă.

 

NCIS New Orleans  premiera sezonului 7, din 7 aprilie, miercurea, de la ora 21:00, episoade duble, cu Scott Bakula, Lucas Black și Shalita Grant

În timp ce orașul New Orleans se confruntă cu efectele pandemiei COVID-19, Pride îi trimite pe Tammy și Carter să investigheze o moarte suspectă la bordul unui vas umanitar. În același timp, Wade este copleșit de numărul de victime răpuse de noul virus.

 

Doc – În mâinile tale (Doc – Nelle tue mani) premieră, din 8 aprilie, joia, de la ora 22:00, cu Luca Argentero, Matilde Gioli, Sara Lazzaro

DOC – Nelle Tue Mani – Season 1 – Episode 114

Doctorul Andrea Fanti este unul dintre cei mai buni medici interniști din Italia, autoritar și încrezător, dar care are o relație impersonală, chiar detașată față de pacienții săi.  În urma unui traumatism cranian, supraviețuiește, dar își pierde amintirea ultimilor doisprezece ani din viață. Fără amintiri, Andrea se trezește într-o lume necunoscută în care cei dragi au devenit brusc străini, relațiile noi sunt uitate și triumfurile sale medicale sunt aproape pierdute. Spitalul este singurul loc în care se simte cu adevărat acasă și unde va trebui să își reconstruiască viața întâi ca pacient, apoi ca soț, tată și, în cele din urmă, ca medic.

Inspirat de povestea adevărată a doctorului Pierdante Piccioni, cunoscut în Italia ca “doctorul Amnezie”, serialul prezintă călătoria personajului central, cazuri clinice complicate, dar și complexitatea vieții dintr-un spital.

 

Pe viață (For Life) premieră, din 12 aprilie, lunea, de la ora 22:00, cu Nicholas Pinnock, Indira Varma, Joy Bryant

Produs de 50 Cent și inspirat din cazul real al lui Isaac Wright Jr., serialul spune povestea unui deținut care devine avocat, acceptând să reprezinte alți condamnați în timp ce se luptă pentru a-și răsturna propria sentință nedreaptă. La nouă ani după ce, fără să vrea, a fost prins în controlul antidrog al angajatorului său și condamnat la închisoare pe viață, Aaron Wallace, în vârstă de patruzeci și doi de ani, a devenit avocat. În timp ce jură să-și ajute colegii deținuți să caute dreptate, este decis să-și demonstreze nevinovăția, expunându-l public pe procurorul lipsit de etică care l-a pus după gratii, Dez O’Reilly. Ca parte a acordului de a o ajuta pe Safiya Masry, șefa închisorii în care acesta își execută pedeapsa, lui Aaron i se permite să ia diferite cazuri și să le susțină în sala de tribunal. Pe plan personal, personajul se luptă să rămână în relații bune cu fosta soție, Marie, și cu fiica lor adolescentă, Jasmine.

 

Obiectez! (Rake) sezonul 1, din 12 aprilie, lunea, de la ora 23:00, cu Greg Kinnear, Necar Zadegan, John Ortiz

Keegan Deane, un avocat din Los Angeles, este dependent de jocuri de noroc și mai practică și înșelătorii fiscale, fiind dator prietenilor și Fiscului. Însă, cu toate acestea, are un angajament față de actul de justiție, care îl determină să accepte clienți pe care niciun alt avocat nu îi vrea. De la bigami, canibali, la perverși sexuali și criminali în serie, niciun caz nu este în afara limitelor pentru el. Viața sa personală este la fel de complicată – are o aventură cu soția primarului și un fiu adolescent care are o relație cu profesoara sa de engleză. Trecutul lui Keegan revine pentru a-l bântui pe cel mai bun prieten și pe soția acestuia, candidată la funcția de procuror. Adversarul acesteia este nimeni altul decât un avocat specializat în taxe, care este logodnicul fostei iubite a lui Keegan. Cu toate acestea, în ciuda afacerilor sale juridice și private complet dezordonate, Keegan rămâne optimist că cele mai bune zile ale sale urmează.

 

Antologia de filme horror În întuneric (Into the Dark) – sezonul 2, din 3 aprilie, sâmbăta, de la ora 23.00  

Antologia horror care explorează cele mai întunecate părți ale personalității umane revine cu noi filme, fiecare producție având propriul regizor, scenarist și distribuție, iar acțiunea este centrată în jurul unei sărbători americane.

În întuneric: Sărutul de la miezul nopţii ( Into the Dark: Midnight Kiss) cu Scott Evans, Adam Faison, Lukas Gage
Un grup de prieteni homosexuali călătorește în desert, la o casă de vacanță pentru a petrece Anul Nou. Una dintre tradițiile lor este de a juca Sărutul de la miezul nopții, o provocare sexy, dar periculoasă, prin care speră să găsească persoana potrivită pentru a intra în noul an. Pe măsură ce anii au trecut, prietenia lor a fost marcată de secrete, gelozii și resentimente, însă nimic nu se compară cu ce îi așteaptă de această datăa – un criminal sadic vrea să participe la joc. Relațiile sunt testate și adevăruri sunt expuse în timp ce noaptea se transformă într-o luptă pentru supraviețuire.

În întuneric: Dragostea mea ( Into the Dark: My Valentine) cu Tom Bateman, Britt Baron, Tiffany Smith
Cântecele și identitatea unui artist pop au fost furate de fostul iubit și manager și oferite, fără rușine, noii protejate. Cei trei ajung să fie închiși în culisele unui local mic după un concert și încearcă să discute despre abuzurile emoționale ale trecutului ….până când lucrurile iau o turnură violentă.

În întuneric: Lighioane (Into the Dark: Crawlers) cu Tom Bateman, Giorgia Whigham, Rebecca Rittenhouse, Aurora Perrineau
De Sfântul Patrick, noaptea petrecerilor sălbatice și a reveriilor la beție, trei prieteni atipici se aliază pentru a salva un campus de o hoardă de extratereștri extrem de vicioși și cu puterea de a sari dintr-un trup în altul.

În întuneric: Un câine cuminte (Into the Dark: Good Boy) cu Judy Greer, Maria Conchita Alonso
Maggie este o tânără care suferă de anxietate și care apelează la un animal de companie terapeutic. Curând, noul ei câine se dovedește mult mai eficient decât și-a imaginat, întrucât îi ucide pe toți cei care o stresează.

 

AXN White

Chesapeake Shores – sezonul 3 din 5 aprilie, de luni până vineri, episoade duble, de la ora 22.30, cu Jesse Metcalfe, Meghan Ory, Barbara Niven, Treat Williams 

Abby încearcă să găsească un echilibru între noua relație cu fostul iubit din liceu, Trace, noul job la o companie care face afaceri cu tatăl ei și cele două fetițe. Întoarcerea acasă înseamnă și un rol mai activ în viața fraților ei – Jess, Kevin, Connor și Bree. Mama lor, Megan, și ea întoarsă în Chesapeake Shores la scurt timp după Abby, se străduiește să restabilească relațiile cu proprii copii. Însă este o străină pentru clanul O’Brien, care caută aprobarea și îndrumarea bunicii Nell pentru toate problemele profesionale sau din dragoste.

Trace and Abby are immediately confronted with the fall out of his tour decision, ultimately seeking guidance from Nell. Mick prepares for the annual regatta with Connor and Thomas, and uses his time on the water to contemplate the relationship he’s fostered with his family over the last 3 years. On top of the conflict over her book, Bree deals with an extended visit from the muse that inspired Simon’s books. Jess receives unexpected visitors of her own: David’s parents, who come with an offer that could impact Jess and David’s future. Kevin and Sarah try to make their long-distance relationship work. After years of avoiding it, Mick and Megan confront Bree about their family history. Photo: Meghan Ory, Emilie Ullerup Credit: Copyright 2018 Crown Media United States LLC/Photographer: Ricardo Hubbs