de tvr fara tudor giurgiu

0
17
views

So, i guess I won’t watch tvr anymore, caci in afara de vreo 3 emisiuni bune si vreo cateva filme, nu cred ca mai ramane mare lucru. se va chinui cineva sa faca achizitii meritorii, demne de o televiziune publica, sa se lupte cu mormanele de hartii? N-as prea crede.

“surse din tvr confirma decizia lui Tudor Giurgiu de a convoca o sedinta a Consiliului Director al Societatii Romane de Televiziune (SRTv) in cadrul careia urmeaza sa anunte decizia sa de a demisiona”.

redactiile paralizeaza pret de cateva minute, tastaturile se incing, www-urile vor suprematia pt kewyword-ul giurgiu. “sursele din tvr” sunt f intuitive. “din pacate nu am reusit sa clintesc monstrul”, spune Tudor, amintind de”birocratia care ucide creativitatea” …

in taramul mioritic senzationalist teodorescu il numeste pe nicolau un predecesor greu de egalat, in vreme ce tudor e doar un “talentat cineast” pt care demisia e o decizie buna. Se cam lasa la o parte faptul ca mostenirea “abilului manager” consta si in drepturi de autor neplatite, ca sistemul birocratic viermuieste in tvr, ca parlamentul nu apreciaza directorii dupa performante , ci in functie de interesele politice (as in putea sa aduca giurgiu un milion de euro pe masa tvr ca in Jn tot harry potter inapt ar fi fost descris), ca a-ti bate joc de banii publici e un sport la care cei din tvr fac adevarate performante.

anyway, pentru unii din angajatii tvr demisia lui tudor e motiv de party pt sporirea sanselor de aprobare a cererilor de ocncediu.

vine vara, cui ii pasa, ca traiesc cu mortu-n casa…

ps. stiu insa, o familie si o echipa care se bucura la gandul ca il vor vedea mai des.

SCRISOARE DECHISA

Dragi colaboratori,

Previous articlede envy
Next articlede papushelul tudor de la justitie
SHARE