de scandalizari si terfeliciuni

5
39
views

omul cu laptopul urla pe tema svasticii de pe crupa poneiului reprosandu-i corinei suteu ca nu cunoaste legea statului nY si legea americana, povesteste din nou de antidefamation league out of context si zbiara dupa cartoane care sa-i serveasca drept argumente.
asta dupa ce gadea l-a incoltit pe tanarul neagoe, pr al icr ny, al carui nume a fost terfelit in zona lu felix si a servililor dumisale (recte badin care nu merita link), folosindu-se tot out of context de texte postate pe blogul lui, pe Tiuk sau de fotografiile din albumul de le flickr ar prietenei.

ma aflam in pauza de blog. pe motive fizice. ma gandeam ca daca as scrie, ar fi ceva mai serios.
care sa atraga atentia asupra a doua kestii: informare corecta si respect, ambele lipsind cu desavarsire atat din emisiunea sinteza zilei, cat si in articolele si comentariile de pe diverse site-uri.
insa, imi limitez exprimarea decenta doar la urmatoarea nota: doi reprezentanti ai ICR prezenti in cadrul unei emisiuni tv pt a-si exprima punctul de vedere nu pot fi tratati ca niste acuzati hartuiti, la care sa se urle nonstop, fara nici cea mai mica urma de respect. (Dreptul la replica al lui neagoe – via Zoso)

si pt ca romania nu tre sa fie cunoscuta cultural doar pt carul cu boi, dracula si nadia, ci si pt felul in care e acum cu street art, urban, internet usage etc drept pt care ziarele servile si politicienii decazuti, fosti aparatcici, isi ridica poalele in cap si scuipa in san dupa care scuipa venin, in aceasta seara imi permit sa ma comport la fel verbal ca obiectele umane care facura actiunile de mai sus si comentatori lor pudibonzi, ignoranti si artagosi:

refuz din nou sa cred ca publicul e oligofren, retardat, stupid, plastilinat, grobian si are nevoie de mesaje pe masura care sa-i aztatze nevoia de a da cu pietre. asa cum refuz sa cred ca toti cei care fac asta pot sa se prezinte senin: jurnalisti ( de inalta clasa…)sau sa se creada lideri de opinie.
pe sistemul: lasati leprele sa trancane si comunitarii sa-si imprastie discursurile fecaloide calomnioase pe micile ecrane si in fitzuicile de 2 lei, asistati la circ, daca va tin nervii. si cand nu ma mai tin, feel free 2 say, cum zice si neagoe intr-un text de fictiune: “muie, ba, muie ca o meritati!”.

ps – un post foarte fain – paul breazu, pe rekino.ro – aici