de noutatile care este

0
49
views

pt toti si in general, lucrurile noi prezinta un oarescare interes

pt mako, noutatile de azi sunt (observam lipsa de aplecare fata de glume cu dezacoarde):

 1. Oana a vazut feronerie Mako. pet cei care nu stie, exista si ushi metalice. si o farmacie pe Stefan cel Mare. Si delfini.
 2. Del are o poza betoana cu fularu rosu de editor al suplimentului de stiinte si descoperiri al Jurnalului National. Care se cheama Zoom si este f simpatic. Azi, e primul numar. Cu 4 lei dati la chiosc, te alegi cu ziarul, suplimentul, si cd-ul discovery. Personalmente nu imi place in Zoom foiletonu sf si faptu k nu este skema cu arborele genealogic al inventatorului ratiu de la Turda. in rest, numa de Keep on rolling….
 3. Alina Plugaru a fost azi la fel de urata ca Simona Sensual
 4. Pe forumul protv inca se mai posteaza mascareli la adresa alora de skingiuira caini si matze. Catre “sumbru” si altii, pleaca saluturi gingashe: “va pupa tata rece”…
 5. Kevin Spacey a luat cina cu Hugo Chavez si au vorbit despre imperialismul american si l-au imitat pe Bush pe rand, s-au stricat de ras, nu de burta si si-au dat mana la plecare
 6. Traistariu acorda premiul “traistariu”. undeva. fara motiv. fara importanta.
 7. Continua comentariile pe marginea primului episod din sezonul 2 din Heroes. Molly rullllz!
 8. Jessica Biel ar putea fi noua Wonder Woman in lungmetrajul “Justice League of America”
 9. Sex Pistols in studio. impreuna.
 10. David Hasselhoff s-a plimbat beat pe Magheru. si a fost vazutcu o romanca. si a fost dat afarqa dintr-un restaurant din bucuresti. in general destule pentru o seara.

Altele, mai putin importante:

 • rapiti in afganistan