de killerit vecini

0

…voiam s ma apuc aseara. am facut lista mental, la orele 02.28. deoarece am ajuns in fata blocului care deci n-am putut deskide usha din exterior (ca mai este o usa si in interior)

1. pt k nu era clanta afara ( usa e pusa de vreo 2 luni si clanta rupta de 3 zile, de altii care au patit-o si ei probabil).

2 pt ca era incuiata cumva. nu stiu cum. deoarece si broasca este nefunctionala.

3. pt ca fac parte din jumatea de locuitori ai blocului care nu poseda nici interfon, nici cartela, si care au fost asigurati ca nu se va inkide blocul pana nu va primi toata lumea cartele si chei. Care pt cartele – k s-au terminat deoarece unii si-au cumparat cate 10 (si pt prieteni, sa intre in cazu in care nu merge interfoanele, kestie care e frecventa), deci mai dureaza doua saptamani.

ASADAR am purces la urmatoarele actiuni:

1. incercat keia de la usa din interior. incercat agrafe, pixuri, alte chei, capatu umbrelii, pumni, picioare, fund.

2. sunat la toate numerele de interfon

3. sunat la un numar al unei vecine care numar l-am notat gresit

4. semnalat prin sunete articulate acute elegante (efect gen “fiaaaaaaaaaaaaaaaare veeeeeeeeechi”) dezaprobarea fata de situatie, pigmentata de care sunt nenorocitii sa le fie rushine si sa le stea somnul in gat nu-mi deskide si mie cineva… Am evitat exprimarile cu muiepulapizdacoaie, deoarece avem o reputatie de sustinut… Precizat ca volumul vocal era THUNDER like ca atunci cand mi-a explodat petarda langa ureke si am zbierat la plozii vinovati pe o strada care s-a trezit toti cainii si-a iesit vecinii la porti si-a fugit plozii. in alba se intampla asta.

5. cum la cristi nu puteam suna (pt k mai dormisem odata la el cand au inlocuit yala si n-au asteptat sa se imparta cheile si la oamenii muncii, undeva nu trecut, plus de la el veneam k am vazut pe titus pullo si pe virenus in actiune – pt cei care nu stie, ei sunt marea chestie HBo, din marea opera care se cheama ROME) , la del venise gia, iar Alta Persoana (p[rima sunata, din drag, si reflex de prietenie) nu imi raspundea la tel (nothing unusual, as usual, as expected, it happened everytime), am indraznit la damacusa, care proaspat venita din embryo mi-a oferit gazduire, ceai de iasomie, tigari, rokitza de dormit, tricou, papucei si best conversation pana la 6am.

PARANTEZA -deoarece nu aveam cash nici pt taxi catre damacusa, m-am carat la raiffeisen care nu s-a deskis cu cardu d debit, ci dupa un pic de kinuiala cu cardu d credit nefolosit, bun deci si asta pt prima oara la ceva.

MASURI:

1. sunat proprietara care promis k ii suna, pune anunt etc

2. gandit mai multe variante de afis de killereala pt fiecare usa, zid, etaj, perete, parte din lift etc. Trecut.

3. transmis pe calea unzii gandurilor imagini telekinetice gen carrie catre baba de la etaju 1 carea seamana cu Osama. imaginile cu pricina era si cu capatana babii taiata ca a lu erastes fulmen de sabia lu vorenus (Rome II again, oh energy of the energetic, son of hades fucking concorde in the ass, what a beautiful image!!!!!!!!!!!!!!)

CONCLUZIE: mi-a stricat un pic starea de JOYOFJOYS castigata odata cu vizonarea a 2 episoade din sezonu 2 din Rome. am fost, cum ar zice servilia in episodu 1: “on the street”. of,