de insula Mako si altele

82

UPDATE: nu traiesc pe insula maco, dar tare as vrea 🙂 Majoritatea prietenilor mei cred ca oricum am o insula in cap unde locuiesc impreuna cu personalitatile mele multiple.  Poate are legatrura cu numele 🙂
To ce pot sa spun, cu tristete, este ca INSULA MAKO NU EXISTA asa cum e ea descrisa in serialul australian H2O (ai carui eroi  – Bella Roberts · Cleo Sertori · Charlotte Wastford · Emma Gilbert · Lewis McCartney · Rikki Chadwick · Zane Bennet · Will Davis – au ajuns super populari), cel putin nu cu „cosmogonia” aferenta (dupa ce pamantul a fost lovit de o cometa s-a format insula care-a atras o populatie extraordinara de rechini mako si de broaste testoase rare). Cine cauta insula fix asa, să se liniseasca, scenele au fost filmate la Sea World, NU pe o vreo insula. Si nu, NU exista sirene si nici nu poti deveni sirena. In mintea ta, poti deveni ce vrei tu, fizic not so much 🙂
A, ca exista o insula botezata asa datorita succesului serialului, asta e alta poveste. Si nu, nu este in Australia!
Exista si un restaurant destul de cool in Puerto Rico, pe care chiar vreau sa-l vizitez candva, un bar prin Noua Zeelanda, un taxi pe apa in Alaska, precum si barci de pescuit. Cel mai aproape este un oras din Ungaria. Asculatbilă pare si trupa Mako din LA.

2008

in care se arata ca „imagini cu insula maco” sau „totul despre insula maco” este unele din alaturarile de cuvinte care calauzeste webuitor lume catre blogu mieu personal si  intim.
ma bucur sa aflu ca sunt o insula sau am o insula, mai stiu io?
oare si insula e in aceeasi zodie? zic io ca maco inspira sagittarius. asa era si actoru ala japonez makoto, de-a murit de batranete acu vreo 2 ani, adica in zodie cu mine, normal, mancu-i sufletu lui de talentat de talie medie si asiatica ce era el.

collage mako