de importanta maximala, despre 3 blonde

despre cum se intoarce stirile vitale pentru natziune, pentru ca nu-i asha, viatza sta in tot ce-i blond si mishka.

  • blonda decent conturata, extinsa capilar, protuberanta rubricii meteo din libertatea la cererea cititorilor, pe nume simona sensual, “a fost ciocnita noaptea in nordul capitalei”. nemarginit interes. (realitatea e ca sensualitatea a uitat de prioritate, a intrat cu un bmw seria 3 intr-un audi si-a ricosat intr-o dacie. zice k n-a fost vina ei. ii luara permisu)
  • blonda scurtata, unii ar prefera de cap, intrupeshand perfectiunea misspiggyana, pe nume nikita, a fost ciocnita in dorobanti. vopseaua bucoida se scurse in ceva pagini de ziar
  • blonda cu ceasuri mai scumpe si rokii mai de r&b lady, cristina spatar, crede ca ar putea scoate ceva buni daca-si pune rokiile la licitatie pe net. “celebra rochie galbena Armani pe care am purtat-o la lansarea ultimului album” i-ar aduce cel putin 3500 de dolari daca ar reusi s-o marite. blonda cu tenu pamantiu shi buzele dublate de talent zice ca o duce bine cu afacerile, chiar daca nu mai e alaturi de maschio sau adamescu jr. , vrea casa noua. probabil ca sa-si cumpere canapele, tre sa-si vanda garderoba.