Happy birthday 2 me

In care se arata urari de LA MULTI ANI pentru Nico si Cipriela, doua dragutze nascute in aceeasi zi cu je, adica azi, 7 decembrie.  A, si lu Tom Waits:)
Am inceput bine dimineata, cu colegii de la matinalul zilnic @Radio 21, Ioana, Paul si Bogdan, Andreea si Rox. Maxima supriza cand au intrat baietii de la VUNK in studio am ramas kinda speechless, iar cand a si cantat Cornel, m-am topit instant. Baietii de la VUNK sunt chiar foarte misto si sper sa-i revad saptamana viitoare pe 17 la concertul pe care o sa-l tina in Prometheus. Am un cd cu autografe de la ei si abia astept sa le-ascult piesele. Imbracata in tricoul cu VREAU O TARA CA AFARA, of course:)


M-a amuzat teribil si posterul cu True Blood in care apar in chip de Jessica, e haios. Am si umbrela cu serialul, evident una originala, courtesy 2 TABU si HBO. Vinovata de sugestiile astea e Cristina Bazavan si mai vinovati de ziua mea buna sunt colegii mei toti si toata lumea care mi-a populat telefonul, mailul, facebook-ul cu o gramada de mesaje.
Da, implinesc o varsta si cu toate astea imi vine sa vorbesc ca la majorat:)
Really love ma’ friends!
Feeling young and positive!

PS. MULTUMIRI MAXIME tuturor. A fost o zi fun. A fost kinda strange sa ascult vorbele colegilor mei de matinal de weekend Shurubel si Cretzu citite de Bogdan, Ioana si Paul, pentru ca nu ne cunoastem decat de vreo luna jumate si zici ca suntem like buddies. Trebuie, insa, sa-i amintesc lui Shurubel iar ca faza “am fost critic de teatru 5 ani” era o gluma seaca intr-un context ciudat. Ca s-a intamplat sa scriu de teatru, film si alte cele in ultimii 10 ani, e alta treaba. E bine sa nu-si faca lumea idei prea bune despre talentele mele ascunse:)