de fun cu aerobicu in picioare

in care se arata detalii despre chestiunile: Gyrotonic, Forza, Intensati, si alte trebi – adica unele dintre cele mai in voga cursuri new aerobic.

dupa cum aminteam candva pe iDieta.ro, una dintre persoanele care promoveaza programe inovative cu mare succes la publicul american este Nicki Anderson, director Reality Fitness Inc. si autoarea unor best-seller-uri in materie de Wellness.

quoting me, la solicitarea publicului:

Intensate:

Este vorba despre un program de exercitii care incearca sa imbine miscarea trupului cu meditatia, obiectivul fiind acela de a oferi practicantului ocazia sa practice de-adevratelea un nou mod de viata! Exercitiile preluate din artele martiale si combinatiile cu Pilates reprezinta pentru unii asocierea perfecta spre a crea o noua viziune asupra viitorului, cu efect tonic asupra mainilor, picioarelor, spatelui, dar si asupra mintii…

Forza! Daca nu ajungi la clubul Echinox din New York, atunci ar fi bine sa revezi Kill Bill al lui Tarantino, urmarind cu atentie miscarile Umei Thurman in scenele de lupta cu sabia. Cumpara-ti si tu doua sabii de plastic si treci dupa Kill Bill la nivelul urmator: o caseta de exercitii sprecifice sau filme cu samurai. Vei vedea cum, pe nesimtite, mainile si picioarele tale vor avea parte de o tonifiere la care nici nu visai.

Masala Bhangra! Am aratat intr-un alt articol ca nu e vorba de vreun restaurant trendy, ci de o serie de cursuri initiate de surorile Jain, doua tinere antrenoare de origine indiana, ce s-au gandit sa combine elemente de dans traditional indian. Masala Bhangra nu se practica in Romania, dar ai ai putea cauta sa mergi la niste cursuri de dans indian si sa exersezi figurile acasa pe un CD reggae, pentru putintica distractie…

Bikram Yoga! Ei bine, aici e loc de transpirat vreme de 90 de minute si pret de 26 de posturi. Temperatura camerei depaseste 40 de grade, muschii si plamanii lucrand in acelsi timp.

Gyrotonic! In acest caz se combina elemente de gimnastica, de yoga, dans, inot si tai chi, iar echipamentul folosit trebuie sa fie unul special. Astfel, muschii se contracta si se relaxeaza, tesuturile sunt stimulate, iar inima revigorata,

Stiletto! A venit vremea sa exersezi pe tocuri, nu doar sa comentezi evolutia Madonnei pe tocuri. Pret de 30 minute vei face miscari Pilates pe muzica pop, castigand si dexteritatea de merge pe tocuri inalte si subtiri, iar picioarele tale dupa vreo 5 sedinte deja ar avea niste gambe subliniate armonios.