Eurovision 2011: Moldova, Macedonia, Belarus, Estonia

Norocosii castigatori de la Eurovision Moldova au fost Zdob si Zdub. Moldovenii mei dragi vor merge pentru a doua oara la Eurovision, acum cu o piesa in engleza – So Lucky – care pe mine ma amuza teribil si imi determina o bataiala sora cu Gogol Bordello. Urari de Balkan Luck & Love catre Zdob si Zdub, sper sa faca o figura frumoasa la Dusseldorf!

Frumusel mai e Vlatko Ilievski din Macedonia! Baiatu asta de 26 de ani (devenit actor) canta “Rusinka” pentru tara lui la Eurovision 2011. Acuma nu va asteptati la vreo bunatate de piesa, dar nici najpa nu-i, cu toate zdranganelile folclorice combinate pop-rock balcanic, kind of old school circus as zice.

Din Belarus se va auzi la Dusseldorf o declaratie de dragoste nationala de la Anastasia Vinnikova, o cantareata de 20 de ani care isi reprezinta tara la Eurovision 2011 cu piesa “I Love Belarus”.

O alta tanara, Getter Jaani pe numele ei, va canta la 18 ani pentru Estonia pe scena Eurovision 2011. Piesa se numeste Rockefeller Street, e simpatica, vesela, iar fatuca asta e papusica scumpa care ar putea face show – daca are cu cine – ca voce super n-are. Cat mai multe haine colorate!

Vezi restul pieselor de la Eurovision: aici.