Eurovision 2011: Georgia, Armenia, Croatia, Grecia

ONE MORE DAY cer rockerii de la ELDRINE, trupa trimisa de GEORGIA la EUROVISION 2011. Ascultati primele acorduri si ghiciti din prima care-i influenta lor marcanta.
Mi se pare un pas inapoi fata de anul trecut, ca prezenta scenica, dar cine stie, poate vor demonstra contrariul in Germania, ca-s draguti.

Solista, insa, are mult, mult, de munca.

Armenia mizeaza pe una din cele mai populare si tinere voci ale sale, Emmy (Emma Bejanyan), considerata un fel de printesa pop a natiunii. Niste versuri mai tampite pentru refren ca bum bum chaka chaka nu cred ca are nimeni din concursul asta. Dar merge de-o incercare de aerobic.

Daria Kinzer din Croatia e mai tanara (de-o seama cu concrentul rus, I guess) desi nu prea pare. Se duce sa cante si sa danseze la Eurovision pe Celebrate, o piesa pop digerabila, old school style. Buna asa de pus la un party de Revelion pe la 4 dimineata.

Grecii ne clatesc si anul asta ochii pe sistem masculin. O combinatie interesanta – Loukas Giorkas feat. Stereo Mike cu Watch my dance, o piesa care, nu inteleg cum, mi-a intrat sub piele! Poate pentru ca baietii astia chiar arata bine si canta cool. Giorkas, un student la Biologie, e castigatorul primului sezon grecesc al emisiunii The X Factor. Stereo Mike (Mihalis Exarhos) face hip-hop si se pare ca se descurca bine daca a castigat MTV EMA Award la categoria “Best Greek Act” (2008).
So, Greece is definitely my guilty pleasure la Eurovision 2011.