Eurovision 2011: Cipru, Slovacia, Slovenia, Ucraina

Un bunoc sensibil de 20 de ani pe nume Christos Mylordos va canta in Greaca pentru Cipru la Eurovision. Un nume ca al lui nu se putea asocia decat cu un titlu de piesa ca “San Aggelos S’agapisa/ I loved you like an angel”, care, de la jumate incolo e chiar ascultabila, iar partea instrumentala nu suna rau deloc.

Gemenele “inspirat” denumite impreuna TWiiNS – Daniela and Veronika Nízlová – din Slovacia, in varsta de 25 de ani, se vor prezenta la Eurovision 2011 cu melodia I’m Still Alive”. O mataiala destul de catchy, cel putin la publicul Hannah Montana.

Din Slovenia va urca pe scena de la Dusseldorf Maja Keuc, o tipa de 19 ani care va canta despre vanilie. Maja s-a clasat in 2010 pe locul al doilea la “Slovenia are talent”. Oare acelasi va fi si traseul lui Narcis Iustin Ianau la anul? Ar fi cool! Cel putin ar putea gasi o piesa mai buna decat a brunetei slovene care nu impresioneaza cu nimic.

Ucraina merge pe mainile blondei Mika Newton, o tipa de 25 de ani, cu voce buna si un look angelic, numai bun pentru piesa “Angel” pe care o va interpreta la Eurovision 2011. Chiar daca melodia e boring rau, fata asta promite sa dea tot ce poate pe scena si sa impresioneze lumea. Va strange oare mai multe voturi decat Hotel FM? N-as zice.