de envy

0
20
views

In care se arata ca dau curs deseori indemnurilor din emailurile cat de cat simpatice de a participa lacate un concurs. de fapt mai dau cte un click.

si mailul in care “Liviu Dumitrascu, CEO, eJobs zice asa de frumos, potrivit partenrriatului, de colegele de la InternetCorp care s-au gandit sa ma ajute si atunci cand vine vorba despre shopping si imi recomanda “Envy – ghidul online unde poti vedea cele mai noi articole de imbracaminte,incaltaminte, accesorii si produse cosmetic” m-a sensibilizat.
Da, vreau sa aflu ce se mai poart, sa compar preturile inainte de a merge la shopping, bla bla.

dar nu imi place site-ul. asadar , nu imi vine sa ma inregistrez si sa il recomand la 5 prietene pt a intra”in cursa pentru premiul in valoare de 1000 de euro , constand intr-o rochie de seara Bien Savvy si bijuterii Fashion Guru “. Desi, chiar mi-ar prinde bine o tinuta din asta.

maine este ultima zi de inscriere in concursul de pe envy.ro Si le-am facut deja publicitate. primesc un punct mic in plus? no chance. dar pt ca Liviu multumeste in email in numele colegelor lui si dovedeste cat de disperate sunt si de constiente ca mai au ceva de treaba pana vor face o chestie viabila si vandabila din saitu asta care pica desi e f enervant cand cauti ceva care te intereseaza., ii mai dau o sansa…. ma inscriu…

envy