Cum am votat moral

in care se arata ca in timp ce unii au reusit sa ia un 50 de lei votand pe unu sau pe altul, je impreuna cu alte doamne a dat 50 lei doar ca sa incerce sa voteze. pe taxi. toata ziua cautand sectii speciale la care sa nu fie nebunie sau la care nebunia sa nu te oblige sa stai mai mult de o ora in picioare.

in care se arata ca termenul de “alegeri reusite” pt jegosii din 3 partide politice care se scuipa in loc sa munceste (quote taximetristul de ieri) ar trebui sa insemne “am resuusit sa organizam bine niste alegeri curate, unde lumea a simtit ceva respect fata de opinia si sanatatea proprie”, “am reusit sa facem sectii de votare pazite organizate in toate spitalele”, “am reusit sa facem sectii speciale avand o estimare corecta a amaratilor care NU au buletin de bucuresti dar locuiesc in BUCURESTI (pt ca NIMIC NU NE ESTE IMPOSIBIL CAND VINE VORBA DE A AJUTA/ RESPECTA CETATEANUL CARE NE VOTEAZA).

in care se arata ca azi am fost transformata intr-un “election crasher”. si citand un funeral crasher din localitatea de bastina “a fost nereusita” votarea de azi. totally fucked up.

in care se arata ca am votat pe twitter. si mi-as dori ca jegosii sa se uite pe net si aiurea in tara asta de care-si bat joc si sa-si beleasca ochii si urechile la votul moral. compus din voturile sincere (maj. pt cernea), voturile de compromis (crin, hai ca poate poate) si voturile neexprimate din cauza ca lumea a rams pe la cozi sau a incercat sa voteze si n-a putut pt ca NU POATE STA IN PICIOARE 3-6 ORE sa puna o stampila atunci cand are o criza de hernie, o colica renala, o stare de graviditate sau whatever else impedimenteaza acceptarea unei situatii DE CACAT.

azi am petrecut 20 de minute perpedizand artere circulate centrale intreband lumea unde e o sectie de votare. d curiozitate. nobody voted, nobody knew. am vizitat sectia de la tonitza, just because un organ al mai a zis ca e ok acolo, si un altul a confirmat la intrare. in sectia p-zisa am fost directionata catre agronomie, una din cele 5 sectii din sectorul 1. taxi. full pe 3 etaje. dar se respira. a. era intr-o criza de riniki, which is very najpa btw, so n-am putut sta mult, si cum coada mergea k dracu, ne-am carat cu intentia de reveni. peste 3 fix 3 ore am inceput TURNEUL IN SECTORUL 1 CU INTENTIA DE A VOTA, DA-VA DRACU. La agronomie erau peste 200 d persoane in HOL. la sf voievozi peste 150, la ANEFS (unde era simi rup gatu k nu e lumina pe aleile alea) erau pest 200 pana la usa cladirii. am stat cu speranta. cat am putut. a, pana la gara am mers paralel cu masina lui ponta. care a ramas p acolo gen. la ANEFS cand stateam la coada a aparut Remus Cernea. recunoscut imediat de toata lumea de acolo. uitat frumos. s-a crucit si s-a carat incet-incet. un grup cu o gravidutza s-a carat catre giulesti la sp de ginecologie. hai si noi. coada din strada. dupa 5 min d numarat lume si o gura mare de frig, plus o srie de dureri si nervi, ne-am carat. era f clar k nu aveam cum vota. la ora asta la fiecare sectie speciala din bucuresti mai sunt persoane la cooada. outrageous. unii au stat intre 2-6 ore sa voteze. incrancenati, nervosi, obositi, nemancati. la stia NU SE UITA NIMENI. sunt niste tampiti de tineri care lucreaza sau studiaza in bucuresti care si-au luat-o cu respectul peste bot. in fata lor era o organizare de megacacat dublata de o serie de dubiosi ajunsi la cozi doar sa le tina in loc si apoi sa se care (ba k n-au buletine ba k nush ce). se intreaba o multime de analisti ce se intampla cu nebunia de la gara. CATE CABINE DE VOT AU FOST LA GARA? asta conteaza. a existat vreo organizare la coada aia, pe caprarii (luzerii cu bilete acolo, luzerii studenti, luzerii cu legitimatii d serviciu da fara buletin d bucuresti, restu luzerilor)? NONE. a existat vreo estimare decenta la restul sectiilor speciale si o organizare decenta? NONE. cu toate astea, cine-a avut taria tineretea nervii si sanatatea sa reziste la cozi a stat si a votat. am toata stima pentru ei. si MERITA RESPECTUL POLITICIENILOR ASTORA care N-AU INTELES CA POT CASTIGA VOTURI PLAYING FAIR in loc sa iasa cu kilu de ulei, suta de mii si autobuze.
STIMATI CAMPANIOTI, cand trageti linie sa vedeti CAT CACAT ATI CHELTUIT PE #frauda 2009 vi se pare ca a meritat? PUTEATI SA FITI VOTATI GRATIS ORGANIZAND BRICI ALEGERILE ASTEA NENOROCITE. GASIND O SOLUTIE COMUNA SA SCATETI LUMEA DIN CASA SI SA LE OFERITI UN PROCES ELECTORAL CARE SA FUNCTIONEZE FARA CUSUR. SA-I RESPECTATI, CU ADEVARAT.

Spectacolul electoral de azi a fost unul care ne-a umplut de incrancenare si scarba. macar eliminati scarba pentru turul 2. lasati-ne sa votam incrancenati. MAKE IT WORK, U FUCKED UP FRIGHTENED PIGS.

LATER EDIT: acum 5 min tanti zis k ERAM PE LISTA LA IORGA. cum dracu, viza d flotant a expirat acu 2 ani, iar chestia cu flotantul oricum nu conteaza, i was said. so, stiind ca nu sunt, am batut bucurestiul, am cheltuit bani imprumutati, incercand sa votez. s-a inkis votarea. too late. THANK YOU!!! a, eu unde plm votez de ziua mea????