de ce ma enerveaza acuma

3
19
views

de ora 5. evident unul si-a violat bunica. evident unii s-au batut, pe motivate derivate din amor. evident ceva a luat foc. cel mai neevident este cazul “cuplu cazut imbratisati” de la etaju 4. la botosani

printre accese tushinde de resturi de raceala se intrevad scene de tanar si nelinistit cu inflexiuni de anunturi de stiride la ora 5. si tanar si nelinistit se termina cu o lumina orbitoare de multe faruri, care deci presupunem ca a intrat brittany beata in ceva cu raul in dreapta si a facut accident de masina, si sigur cred k lui i se intampla cevasa se simta ea vinovata si s-o faca buna. aia care uita din canada este invitati sa confirme.

no, deci una peste alta, daca ma amuzeaza intr-un fel cazul ciudat al ei de 34 si al lui de 50si care ar fi sarit cu ea in brate de la balcon pt ca i-ar fi zis ca se despart cand ajung in italia, nu ma amuzeaza deloc avatarele cu cupluri zambitoare pe mes.

adica daca ar fi vba de brangelina cu mustati sau de gael cu cate vreuna, as zice fine by me, dar la pozele imbratisate de cuplu ale prietenelor/ prietenilor nu pot decat sa zic ca e destul p-d-a peste tot incat nu trebuie sa imi invadeze spatiul intim cu asta.

e ca si cum s-ar autoinvita cu ailalta persoana in vizita, cand tu ai kef sa vbesti cu amicul/ amica despre betacarotenul din vopseaua de par sau despre intercursiuni cu intromisiuni indelungate si felurite. and the other one este fix in plus.

zice-se ca asa se da de veste ca persoanele e happy in love, recte se pune cu poza intr-o maniera cat sa atraga complimente de la unii si intrebari de la altii (de cand cum uau mai sunt impreuna, vai ce frumosi pe cand nunta, a v-ati casatorit deja?)

pt cei care presteza poza de cuplu pt a sugera ca nu tre sa fie deranjati din amoreala, bad news: you will – fie si prin multitudinea de sughituri care se pot isca dupa asertiunile invidioase, nervoase sau sincer bucuroase ale celorlalte avataruri solitare.

eu sunt pt avaturile cu animale. si acolo daca vrei s dai de veste ca nu ti-i gol patul, ai o gramada de optiuni: caini, pisici, hipopotami in cordaciune, dupa gabarit si in functie de pozitie (veverite pupacinde nu am vazut inca) , daca vrei sa aratzi ca eshti in abstinenta, se exista iarasi optiuni – de la sfincsi la marmote triste, daca starea dominanta este ding-bangul ceasului biologic se recomanda pozele cu porcine alaptand pisici, lupi giumbuslucandu-se cu motani si faze din astea “cute”. atentie la pozele cu haite in delir, ca intelege lumea ca se pune de orgie si suna la parinti. daca iti trebe neaparat sa transmiti fara cuvinte sutiatia: it’s/ they’re big and we fuck 4 times a night, don’t ever put his/ her picture next to yours. cel putin nu la mine in lista, care semiotic vorbind percep mai degraba o imagine tampita gen i can’t even keep the door closed when im inserting the tampax… brrr

va urma